Mihai Gâdea scoate la iveală ipocrizia lui Dan Barna: Domnu’ Barna, lăsați mașina!

Marți, Dan Barna a avut o întâlnire cu președintele României, Klaus Iohannis, pentru a discuta despre actuala criză politică. În acest context, jurnalistul Mihai Gâdea a comentat imaginile cu Dan Barna după discuția pe care a avut-o cu șeful statului.

Mihai Gâdea a precizat că Dan Barna nu și-a ascuns dezamăgirea pe care a avut-o după întrevederea cu președintele României. Potrivit jurnalistului, Dan Barna a ajuns la Parlament abătut.

„După ce poți să evaluezi cineva care a fost la o întâlnire? După multe lucruri. În primul rând poți să-l evaluezi după față – când iese cineva de la o întâlnire și e fericit, e bucuros, dă din mâini, zâmbește. În momentul în care Dan Barna ajunge la Palatul Parlamentului, direct de la Cotroceni și urcă scările de la Parlament, aș vrea să nu vă spun eu ce cred, încă, am să vă spun ce cred după imagini, pentru că e limpede ce credem noi după ce am analizat aceste imagini: Dan s-a dus Barna și s-a întors Cîțu.”, spune Mihai Gâdea.

Jurnalistul a mai precizat că Dan Barna ”merge pe cinci-patru cărări” deoarece discuția pe care a purtat-o cu președintele i-a fost detrimentală.

”De ce merge pe patru-cinci cărări? Nu avem niciun fel de informații că ar fi consumat. Merge însă pe patru-cinci cărări pentru că pare că ce s-a întâmplat la Cotroceni pentru domnia sa a fost rău, a fost foarte rău.”, mai spune Mihai Gâdea.

”E foarte important să asculți cuvintele”

Pe lângă analiza comportamentală a lui Dan Barna, jurnalistul a precizat că este important ca oamenii să asculte și cuvintele pe care o persoană aflată în situația aceasta le spune.

”Și sigur a fost prost inspirat ca după întâlnirea complet eșuată pentru el la Cotroceni să facă și o conferință de presă. E important să asculți cuvintele cuiva care este într-un moment ca acesta, într-un rol important în această criză – domnia sa și partidul pe care îl conduce au declanșat această criză, au ieșit de la guvernare, au făcut scandal, știți toată povestea”, a spus Mihai Gâdea.

Dan Barna a plecat de la Parlament cu mașina de serviciu

Pe lângă aspectele menționate anterior, Mihai Gâdea aduce în prim plan un alt aspect la fel de important cu privire la Dan Barna. Mihai Gâdea povestește că acesta a plecat de la Parlament cu mașina de la SPP, subliniind că Dan Barna nu ar fi trebuit să facă acest lucru din moment ce și-a dat demisia din funcția de vicepremier al României.

„Domnul Dan Barna pleacă de la Parlament. Și în momentul în care pleacă de la Parlament e foarte important să-i urmărești pe oamenii aceștia. Și, dintr-o dată, îl vezi unde se duce. Se duce în parcare, bagă mâna în parcare să-și caute cheile, ‘oare unde mi-am pus mașina?’ Nu! La scară îl așteaptă mașina SPP-ului, cu SPP-iști.

Ei erau cei care erau împotriva acelora care aveau coloană, care aveau SPP-iști, care aveau bodyguarzi, luptau împotriva lui Gabriel Oprea, luptau împotriva lui Ponta, luptau împotriva tuturor pentru faptul că aveau SPP și coloană.

Domnule vice-premier, nu v-ați dat demisia? Pentru că dacă v-ați dat demisia de aseară, întrebarea este în această aseară de ce ați plecat de la Parlament ca un ștab? Cu mașină de la SPP, cu SPP și cu toate aceste brizbrizuri ale vicepremierului Guvernului României, că nu mai sunteți. Domnu’ Barna, lăsați mașina!”, a conchis Mihai Gâdea.

Răsturnare de situație: bomba acestei crize politice

Mai mult decât atât, Mihai Gâdea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care precizează că deși românii se confruntă cu nenumărate probleme care ar trebui să fie rezolvate urgent, ”Guvernul nu are timp de așa ceva”.

”Răsturnare de situație: bomba acestei crize politice. Avem o criză economică spre care ne îndreptam, leul a trecut azi de pragul de 5 lei, iar asta înseamnă că toate preţurile vor creste. Populația va fi lovită de scumpiri şi este nevoie de masuri economice, dar Guvernul nu are timp de așa ceva. Valul 4 aduce peste 2000 de infectări pe zi, iar ministrul Sănătății pleacă cu saci de hârtii de la minister. Lovitură dură pentru un politician important. Dan s-a dus Barna şi s-a întors Cîţu. Ce s-a întâmplat la Cotroceni? Ce se întâmplă daca trece moțiunea?”, a notat jurnalistul Mihai Gâdea pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea