Mesaje tribut în memoria lui Matthew Perry

Colegii de platou ai lui Matthew Perry, și cei care se numărau printre cei mai buni și mai vechi prieteni ai săi, au transmis pe rețelele de socializare mesaje îndurerate în amintirea prietenului lor. Ei au făcut acest gest după după înmormântarea lui Mathhew Perry, actorul care a interpretat rolul lui Chandler în popularul serial „Friends”.

actorii din serialul Friends, Matthey Perry
SURSA FOTO: Entertainment Weekly

Actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer au împărtășit cu publicul din întreaga lume amintiri despre Matthew Perry.

Reamintim că actorul care a jucat rolul lui Chandler Bing s-a stins din viață pe 28 octombrie, la doar 54 de ani.

Mesajul lui Matt LeBlanc, actorul care l-a interpretat pe Joey din „Friends”

Matt LeBlanc a intepretat în cadrul serialului rolul lui Joey Tribianni, cel mai apropiat prieten al lui Chandler. LeBlanc a postat pe Instagram o serie de imagini cu vechiul său amic și a anunțat „Cu inima strânsă îmi iau rămas bun”.

„Momentele pe care le-am petrecut împreună sunt, sincer, printre cele mai frumoase din viața mea. A fost o onoare să împart scena cu tine și să te numesc prietenul meu. Voi zâmbi mereu când mă voi gândi la tine și nu te voi uita niciodată. Niciodată.

Desfă-ți aripile și zboară frate, ești în sfârșit liber. Cu multă dragoste. Și cred că vei păstra cei 20 de dolari pe care mi-i datorezi”, a scris Matt LeBlanc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Mesajul lui Courteney Cox, cea care a interpretat-o pe Monica

Courteney Cox i-a transmis colegului său că îi duce dorul în fiecare zi. În mesajul ei, a amintit de umorul special al lui Perry.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare moment petrecut cu tine, Matty, și îmi lipsești în fiecare zi.

Când lucrezi cu cineva atât de îndeaproape cum am lucrat eu cu Matthew, sunt mii de momente pe care aș vrea să le pot împărtăși. Deocamdată, iată unul dintre preferatele mele.

Pentru a povesti puțin, Chandler și Monica trebuiau să aibă o aventură de o noapte în Londra. Dar, datorită reacției publicului, a devenit începutul poveștii lor de dragoste. În această scenă, înainte de a începe să filmăm, mi-a șoptit o replică amuzantă pe care să o spun. Făcea adesea lucruri de genul acesta. Era amuzant și amabil”, a scris Courteney Cox.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Mesajul lui Jennifer Aniston, Rachel din „Friends”

Jennifer Aniston i-a transmis prietenului ei că îl iubește și că „a scăpat de orice durere”. Ea a împărtășit cu publicul o imagine în care Perry, în stilul său caracteristic, o făcea să râdă.

Se pare că actorul i-a trimis la un moment dat mesajul „Să te fac să râzi mi-a făcut ziua mai bună”.

„Oh, Doamne, asta a fost o lovitură profundă… Faptul că a trebuit să-mi iau rămas bun de la Matty al nostru a fost un val nebunesc de emoții pe care nu l-am mai trăit niciodată. Cu toții experimentăm pierderi la un moment dat în viața noastră. Pierderea vieții sau pierderea iubirii.

A fi capabil să te AȘTEPȚI cu adevărat la această suferință îți permite să simți momentele de bucurie și recunoștință pentru că ai iubit pe cineva atât de profund. Și noi l-am iubit profund. A fost o parte atât de importantă din ADN-ul nostru.

Întotdeauna am fost noi șase. Aceasta a fost o familie aleasă care a schimbat pentru totdeauna cursul a ceea ce am fost și a ceea ce avea să fie calea noastră. Pentru Matty, el ȘTIA că îi place să facă oamenii să râdă. După cum spunea chiar el, dacă nu auzea „râsul”, credea că va muri. Viața lui depindea literalmente de asta. Și a reușit să facă exact asta.

Ne-a făcut pe toți să râdem. Și să râdem din greu. În ultimele două săptămâni, am răsfoit mesajele pe care ni le-am trimis unul altuia. Râzând și plângând, apoi râzând din nou. Le voi păstra pentru totdeauna. Am găsit un text pe care mi l-a trimis de nicăieri într-o zi. Spune totul. (Vezi al doilea slide…).

Matty, te iubesc atât de mult și știu că acum ești complet împăcat și ai scăpat de orice durere. Vorbesc cu tine în fiecare zi… uneori aproape că te pot auzi spunând „ai putea fi mai nebun?”.

Odihnește-te, frățioare. Întotdeauna mi-ai făcut ziua mai bună…”, a scris Jennifer Aniston, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Mesajul lui David Schwimmer, Ross din „Friends”

David Schwimmer a observat în mesajul său că Perry era un om „cu inimă”, generos și creativ. Și el a publicat o fotografie specială, realizată într-un episold al serialului, din sezonul 5.

„Matty, Îți mulțumesc pentru zece ani incredibili de râs și creativitate.

Nu voi uita niciodată sincronizarea și livrarea ta comică impecabilă. Puteai să iei o linie dreaptă de dialog și să o îndoi după bunul tău plac, rezultând ceva atât de original și neașteptat de amuzant încât, chiar și acum, talentul tău mă uimește.

Și aveai inimă. Cu care ai fost generos și pe care ai împărțit-o cu noi, astfel încât am putut crea o familie din șase străini.

Această fotografie face parte din unul dintre momentele mele preferate cu tine. Acum mă face să zâmbesc și să mă întristez în același timp.

Mi te imaginez acolo sus, undeva, în același costum alb, cu mâinile în buzunare, privind în jur…

Ar putea fi mai mulți nori?”, a scris actorul pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Schwimmer (@_schwim_)

Mesajul Lisei Kudrow, Phoebe din „Friends”

Lisa Kudrow îi mulțumește lui Matthew Perry pentru „cei mai buni 10 ani pe care o persoană îi poate avea”. Ea a ales să arate publicului o imagine în care Perry povestea despre prietenia lor și despre modul în care l-a influențat.

„După ce am filmat episodul pilot, Friends Like Us, a fost acceptat, am fost imediat la NBC Upfronts. Apoi…

Tu ai sugerat să jucăm poker și ai făcut să fie atât de distractiv în timp ce noi ne-am apropiat inițial. Îți mulțumesc pentru asta. Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să râd atât de tare la ceva ce ai spus, încât mă dureau mușchii și îmi curgeau lacrimi pe față ÎN TOATE ZILELE.

Mulțumesc pentru că ți-ai deschis inima într-o relație în șase direcții care a necesitat compromisuri. Și multă „vorbărie”. Îți mulțumesc pentru că ai apărut la serviciu când nu te simțeai bine și apoi, ai fost complet genial.

Îți mulțumesc pentru cei mai buni 10 ani pe care o persoană îi poate avea. Mulțumesc că ai avut încredere în mine.

Mulțumesc pentru tot ce am învățat despre GRAȚIE și IUBIRE prin faptul că te-am cunoscut.

Mulțumesc pentru timpul pe care l-am petrecut cu tine, Matthew”, a scris Lisa pe contul ei de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

„Friends”, scurtă istorie a serialului

„Friends”este un sitcom american creat de David Crane și Marta Kauffman, care a avut premiera pe canalul NBC în septembrie 1994 și s-a încheiat în mai 2004. Serialul a fost produs de Bright/Kauffman/Crane Productions, asociat cu Warner Bros. Television.

Povestea se concentrează pe un grup de șase prieteni – Ross Geller (interpretat de David Schwimmer), Rachel Green (interpretată de Jennifer Aniston), Monica Geller (interpretată de Courteney Cox), Chandler Bing (interpretat de Matthew Perry), Joey Tribbiani (interpretat de Matt LeBlanc) și Phoebe Buffay (interpretată de Lisa Kudrow) – care trăiesc în Manhattan, New York. Acești prieteni trec prin provocări personale, relații, cariere și viața urbană, oferindu-le telespectatorilor o privire amuzantă și emoționantă asupra vieții de zi cu zi.