Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe fostul premier al României. Acesta a spus despre Florin Cîțu că s-ar putea întoarce la pușcărie, pentru că a mai fost acolo.

Nici George Simion nu s-a lăsat mai prejos. Prezent la DNA pentru audieri în cazul posibilei tentative de mită a deputatului Cosmin Șandru (PNL), el a zis că a venit acolo ”ca să-l ia pe Cîțu!”

“Iohannis şi Cîţu au ales să se poarte cu propriul popor mai rău decât dictatorul Nicolae Ceauşescu”

„Au condamnat populaţia României la cea mai cruntă iarnă din ultimii 30 de ani. Iohannis şi Cîţu au ales să se poarte cu propriul popor mai rău decât dictatorul Nicolae Ceauşescu. Românii vor sta în beznă şi frig pentru că aceşti iresponsabili şi-au plătit din banii românilor funcţiile lor de la Congresul PNL.

Peste 150 de milioane de euro din banii publici au fost daţi mită pentru primarii PNL care l-au votat la congres pe Cîţu cu mâna la nas. Restul administraţiilor locare care au cerut disperate bani pentru încălzire, spitale şi şcoli nu au primit nici pentru hârtie igienică. Aici a ajuns cinismul lui Iohannis şi Cîţu”, a declarat Marcel Ciolacu.

“Cîţu a mai fost la puşcărie pentru beţie. Să se întoarcă acolo”

Marcel Ciolacu a anunțat că românii nu trebuie să sufere din cauza politicienilor, iar PSD va avea grijă ca Florin Cîțu să plătească pentru faptele sale.

”Vom depune plângere penală împotriva lui Cîţu. Vom merge până la capăt. Românii nu trebuie să sufere pentru că Iohannis şi Cîţu să se răzbune pentru că am dat jos acest guvern.

Cîţu a mai fost la puşcărie pentru beţie. De data aceasta trebuie să se întoarcă acolo pentru faptele săvârşite împotriva propriului său popor”, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, liderul PSD.

George Simion dorește ca fostul premier să ajungă la DNA

George Simion, prezent la DNA, l-a atacat pe fostul premier. Politicianul a spus că Florin Cîțu trebuie să ajungă la pușcărie.

„Mergem la DNA pentru că nu trebuie să scape Cîțu doar cu atâta. Florin Cîțu trebuie să ajungă în pușcărie pentru cât a făcut. Mergem să cerem să își facă procurorii treaba. Suntem în fața clădirii DNA-ului, aici trebuia să ajungă domnul Florin Cîțu“, a precizat liderul AUR.

George Simion a mers la DNA, împreună cu deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica, pentru audiere în cazul posibilei tentative de mită a deputatului Cosmin Șandru (PNL), scrie dcnews.ro.

Cosmin Șandru și Nicolae Bitea, directorul Societății de Transport Public Timișoara (STPT), ar fi încercat să-l convingă pe parlamentarul AUR Ciprian Titi Stoica să nu participe la votul din Parlament pentru moțiunea de cenzură împotriva premierului Florin Cîțu.