Lovitură pentru Dragnea! Fostul lider PSD primește o veste cruntă

Titlul si versurile molodiei lansată de către Alex Mațaev indică faptul că el și Alexandra Dragnea nu mai formează un cuplu. Acest lucru reiese și din imaginea pe care acesta a folosit-o la postarea piesei, în care poate fi văzută ilustrația unei femei care seamănă cu fiica fostului șef PSD, conform cancan.ro

Este demn de menționat că artistul a filmat, în urmă cu câțiva ani, împreună cu Alexandra la domeniul din Teleorman al lui Liviu Dragnea.

Melodia postată de Alex Mațaev

Melodia postată recent de Mațaev, numită „My Ex”, se referă la o fostă iubită care are un dialog dur cu mama lui, în care îi spune că ar prefera să fie moartă decât să mai fie cu el, arată sursa menționat.

Alex Mațaev s-a retras din viața publică odată cu începerea relației cu Alexandra Dragnea. Cei doi au locuit o bună vreme în SUA.

Alex Mațaev s-a născut peste Prut și a devenit cunoscut în 2013, când a ajuns până în finala competiției X Factor, pe care a pierdut-o în fața lui Florin Ristei.

De ce a plecat fiica lui Dragnea în SUA

Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au cunoscut pe vremea când artistul participa la X Factor, în anul 2013. Artistul a luptat pentru trofeul concursului și cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, în fața căruia a și pierdut. De asemenea, trebuie menționat că Alexandra l-a sprijinit puternic pe acesta în cariera muzicală.

Totuși, deoarece Mațaev nu a avut mare succes în industria muzicală din România, el hotărât să nu renunțe la pasiunea sa și a plecat împreună cu Alexandra Dragnea în Statele Unite, la Los Angeles, pentru a-și încerca norocul.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea