LLP a inregistrat, in anul fiscal 2007, cea mai mare cifra de afaceri pentru solutiile Microsoft Dynamics dintre partenerii Microsoft Romania, se arata intr-un comunicat al companiei. 

LLP Bucharest este singurul partener Microsoft care a localizat versiunile 3.0 si 4.0 pentru solutia ERP Microsoft Dynamics AX. Versiunile localizate includ o interfata in limba romana si sunt compatibile cu reglementarile legislative din Romania. Printre companiile carora LLP le-a implementat acest program se numara Assa Abloy, SIDEM sau Aleximi-THIMM.  

De asemenea, biroul din Bucuresti al companiei a realizat implementari ale solutiei Microsoft Dynamics NAV la IKEA Romania, Schmitz Cargobull Romania, Riso Scotti Romania, Datanet Systems,  Arconi Grup, Hachete Distribution Services Inmedio si The American International School of Bucharest.

 

Compania a dezvoltat mai multe add-on-uri pentru Microsoft Dynamics NAV, acestea adresandu-se diverselor domenii (industria alimentara, retail, industria textila etc.).

  

LLP Bucharest a inregistrat in 2006 o crestere de 84% a cifrei de afaceri fata de 2005. De asemenea, in ultimul an numarul de angajati al filialei din Romania a crescut cu o treime.

 

Grupul LLP furnizeaza servicii de consultanta si software companiilor locale si internationale din Centrul si Estul Europei si dincolo de aceasta regiune. LLP este un reseller al SunSystems, Microsoft Dynamics AX (anterior Axapta), Microsoft Dynamics NAV (anterior Navision), Pivotal, eXpense si [email protected], cu echipe de consultanta si de dezvoltare in Praga, Bratislava, Budapesta, Bucuresti, Sofia, Belgrad si Zagreb.

 

Sursa: Capital