Liviu Dragnea a susținut o conferință de presă la Slobozia, cu ocazia alegerilor privind organizație PSD Ialomița, iar duminică se va afla în Călărași.

Liderul PSD a început discursul cu o urare făcută tuturor femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie, în special iubitei sale Irina, căreia i-a declarat iubirea. Dragnea a susținut răspicat că Irina este femeia pe care o iubește. ”Eu încă sunt președinte, deci nu trebuie să mă aplaudați așa de mult. Să am grijă ce spun astăzi că presa mă așteaptă.În primul rând vreau să urez la mulți ani tuturor femeilor. La mulți ani, Irina, este femeia pe care o iubesc.”, a declarat Dragnea, conform Antena 3.

De altfel, liderul PSD a fost rugat să candideze la Președinție. Dragnea a refuzat să răspundă la această întrebare. „Candidați la președinție, vă rog!”, i-a transmis o femeie din PSD, potrivit Realitatea Tv.

Liviu Dragnea nu este singurul lider social-democrat care își declară public dragostea față de femeia pe care o iubește. În urmă cu mulți ani, mai exact în 2009, când Mircea Geaoană aștepta rezultatul votului din finala prezidențială cu Traian Băsescu, acesta și-a chemat alături soția pentru a sărbători împreună câștigarea alegerilor. “Mihaela, dragostea mea, mulțumesc”, a explodat, atunci, Geoană. Din păcate pentru el, nu a fost decât pentru o noapte președinte. A doua zi, a aflat că a pierdut alegerile pentru Președinția României.