Răzvan Simion a fost fotografiat weekendul trecut pe terasa unui hotel de lux din Turcia în compania unei tinere misterioase.

Prezentatorul de la Neatza nu a dorit să ofere însă prea multe detalii despre domnișoara în compania căreia se afla, însă ar fi insinuat, la un moment dat, că este vorba despre fiica lui.

Aspectul fizic nu se potrivește cu cel al fiicei lui Răzvan Simion

Cu toate acestea, tunsoarea bob și aspectul fizic nu prea se potrivesc unei adolescente de 16 ani, iar faptul că Răzvan Simion nu a dorit să ofere detalii despre bruneta de la masa lui indică faptul că aceasta ar putea fi noua sa iubită, pe care o ține ascunsă.

Trebuie menționat și faptul că cei doi nu au avut niciun fel de gest tandru în public și au avut un comportament extrem de discret unul cu altul, așa cum scrie libertatea.ro.

Cât timp domnișoara a mâncat, Răzvan a băut o cafea și a fumat liniștit o țigară, pentru ca mai apoi să părăsească împreună incinta hotelului.

Nu a vrut să ofere detalii

Contactat telefonic, Răzvan Simion a părut destul surprins la aflarea veștii că există fotografii, din Istanbul, în care apare alături de o domnișoară.

La început, nu a vrut să facă nicio declarație, ezitând să ofere detalii, ba chiar a încercat să lase impresia că nu-și mai aduce aminte unde se afla pe 29 august, data la care au fost făcute fotografiile, arată sursa citată.

Au trecut doar câteva luni de când Răzvan Simion nu mai formează un cuplu alături de Lidia Buble și se pare că prezentatorul de la Neatza se grăbește să își refacă viața amoroasă, deși s-a zvonit că el a ieșit cel mai afectat din despărțirea de fosta iubită.

De precizat că Răzvan Simion nu s-a rupt definitiv de artistă, ci continuă să-i fie manager.