Game World România are o activitate de peste 19 ani pe piața jocurilor de noroc din țara noastră; compania are o reputație foarte bună și se bucură de aprecierea clienților, partenerilor, angajaților și a autorităților. Compania își înțelege perfect responsabilitățile față de clienții săi și față de public și sprijină constant programul „Joc Responsabil”. De altfel, activitatea companiei, în zona de responsabilizare a publicului, este adesea dată drept exemplu de bune practici la conferințele dedicate industriei în ultimii ani, iar în decembrie 2017 Game World a primit și premiul pentru operatorul de jocuri de noroc din România cel mai implicat în dezvoltarea programului „Joc Responsabil”.

 

Partener activ al industrie, compania a dat dovadă de profesionalism și responsabilitate în organizarea activităților promoționale. ”Acțiunile promoționale pe care le organizăm sunt apreciate pentru accentul pe divertisment, pentru caracterul inovativ și pentru numărul și valoarea premiilor acordate. Campaniile se desfășoară în condiții de totală transparență și respectă regulamentele legalizate și prezentate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc”, declară Attila Török, directorul Game World București Mall.

”Game World România consideră că aprecierile făcute la adresa noastră în comunicatul de presă difuzat de Asociația Gameslot sunt complet nefondate, incorecte și calomnioase.” A mai adaugat domnul Attila Török.

Compania a primit premii pentru cel mai bun organizator de săli de jocuri din România oferite în urma sondajelor publice anuale organizate de revistele de specialitate din domeniu. Mai mult, Game World București Mall a primit în fiecare dintre ultimii 4 ani premiul pentru cea mai buna sală de jocuri din București iar Game World Constanța premiul pentru cea mai bună sală de jocuri inaugurată în 2017