Jean-Claude Van Damme a cântat imnul României

Celebrul actor american Jean-Claude Van Damme a transmis un mesaj către români, de 1 Decembrie. Mesajul i-a impresionat atât de mult pe unii dintre concetățenii noștri, încât îl recomandă deja pentru funcția de președinte.

Vedeta a transmis mesajul folosind platforma de socializare TikTok. Aici, îl putem vedea pe actor în timp ce ascultă imnul României în mașină. Unii spun că pare pătruns de spiritul sărbătorii. Pe lângă ascultarea imnului, Jean-Claude Van Damme a transmis și un mesaj.

„Hei, România! Zi Națională fericită, fericită! Mă aștept să fie o zi grozavă pentru tine. Mulțumesc tuturor fanilor mei. Fără voi nu aș fi astăzi aici. Vă mulțumesc tuturor!”, ne-a transmis actorul.

Deși înregistrarea nu este recentă, românii s-au bucurat nespus să îl vadă pe popularul actor în această ipostază inedită pentru un american. Reacțiile fanilor lui din România au fost înflăcărate. Cineva chiar l-a invitat să îi ia locul lui Klaus Iohannis:

„Jean Claude Van Damme președintele României”, „Mai mult iubește Van Damme România decât Iohannis”, a transmis un internaut.

Unii i-au transmis mulțumiri pentru faptul că le-a îmbogățit copilăria cu filmele sale:

„Din cauza ta mă băteam cu frati-miu când se termina filmul cu tine. Eu eram Van Damme și frati-miu Bruce Lee”, „Un mare actor! Care nu e plin de figuri că alții! Un om care s-a îndrăgostit de România! Cu filmele lui am crescut!”, „Numai eu am senzația că Van Damme e român? Am crescut cu filmele lui”, „Este mai român că românii…te respect, cu tine am crescut…”, au mai spus alți internauți.

@anarchyss

TRAIASCA NATIA ROMANA! SUS CU EA! ✋🟦🟨🟥

♬ sunet original – CZC PREZENT

Aceasta nu este prima dată când actorul american își surprinde fanii pe TikTok.

Actorul a postat un clip în care dansa

În luna noiembrie, celebrul actor Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 63 de ani, a impresionat prin vitalitatea și energia sa într-un clip video distribuit pe platforma TikTok.

În secvențele prezentate fanilor, Jean-Claude Van Damme se lasă purtat de ritmul muzicii,. El le oferă privitorilor o incursiune în abilitățile sale artistice remarcabile. Cu o prezență lejeră și ținând o boxă în mână, faimosul actor de la Hollywood a demonstrat că știe cum să se bucure de momente de relaxare și distracție. Filmulețul a atras atenția internauților, care au fost captivați de energia și vitalitatea remarcabile ale actorului.

@jcvdfanbrasil1

#Jeanclaude #Vandamme 🇧🇷🇺🇲 #fypシ 2023,I love ❤️

♬ original sound – Metaphizic