Candidatura lui Sebastian Burduja, susținută de PNL Sector 4

Președintele PNL Sector 4, Ionuț Stroe, a anunțat susținerea totală a filialei sale pentru candidatura lui Sebastian Burduja la Primăria Capitalei. Subliniind calitățile și planurile acestuia, Stroe a evidențiat importanța unei soluții liberale pentru administrația locală a Bucureștiului.

Prin intermediul unei postări pe Facebook, Stroe a subliniat calitățile lui Burduja, inclusiv educația sa de excepție de la universități prestigioase precum Stanford și Harvard, precum și expertiza sa în dezvoltarea urbană.

Acesta a evidențiat planurile lui Burduja pentru un București modern și sigur, promițând că organizația pe care o conduce se va mobiliza exemplar pentru a-l sprijini în această competiție electorală.

„În sfârşit, Bucureştiul are o soluţie liberală pentru Primăria Generală, PNL era dator să aibă un candidat, iar Sebastian este cea mai bună opţiune! Are un plan clar pentru Bucureşti şi soluţii pentru probleme. Are studii de excepţie, Stanford şi Harvard, este specializat pe dezvoltare urbană, are avantajul tinereţii, o pregătire profesională şi politică fără cusur. Este de departe cea mai bună opţiune pentru vot pe 9 iunie!”, a scris Ionuţ Stroe, sâmbătă pe Facebook.

Ionuț Stroe
SURSA FOTO: Facebook, Ionut Stroe

Ionuț Stroe, despre o parte din planurile lui Burduja la Primăria Capitalei

Pe lângă promisiunea de a crea un București sigur, conectat, digitalizat și verde, Stroe a subliniat și determinarea lui Burduja de a aborda probleme precum traficul și siguranța copiilor în școli. De asemenea, Stroe a evidențiat caracterul autentic al candidatului și a subliniat că acesta este sprijinit de o echipă dedicată și plină de energie.

În final, Președintele PNL Sector 4 și-a exprimat încrederea în succesul lui Burduja și a promis mobilizarea totală a organizației sale pentru a-l sprijini în această cursă electorală cu patru candidați.

„Vrea un Bucureşti în care locuitorii să nu-şi mai trimită copiii cu teamă la şcoală de teama drogurilor, să nu-şi mai piardă timpul în trafic. Şi mai ales, nu se teme de nimic, în această cursă electorală cu patru candidaţi! Noi, PNL Bucureşti, avem un plan, avem echipă, energie, şi venim la Primăria Generală! Tianu este prietenul meu, îl cunosc foarte bine, munceşte foarte mult, are o energie fantastică, şi-a făcut intrarea la PMB într-un mod non-conformist: a venit pe motocicletă la lansarea candidaturii. Nu vrea să pară altceva decât este şi cred că trebuie să apreciem autenticitatea lui. Tianu, PNL Sector 4 se va mobiliza exemplar pentru a te susţine în această cursă! Suntem alături de tine! Mult succes!”, a conchis Stroe.

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, şi-a depus sâmbătă candidatura şi listele de semnături necesare la Biroul Electoral Municipal Bucureşti. Burduja a venit la sediul BEM cu motocicleta, iar alături de el a fost prezent şi preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că în acest moment partidul nu i-a impus lui Sebastian Burduja un procent pe care să îl obţină la alegerile locale.

Pe de altă parte, Burduja l-a provocat direct pe actualul primar al Bucureştiului, Nicuşor Dan, la o dezbatere în care să discute despre soluţii pentru Capitală.