Astăzi Papa Francisc a fost la Palatul Cotroceni unde a fost primit cu onoruri militare. De la ceremonie nu au lipsit foștii președinți ai României, Traian Băsescu și Emil Constantinescu.

Ion Iliescu a lipsit de la eveniment din cauza problemelor de sănătate cu inima pe care le are de ceva vreme. În luna aprilie acesta a fost internat și operat la Institutul de Boli Cardiovasculare “CC Iliescu” din București, la Terapie Intensivă, tocmai din cauza acestor probleme. Diagnosticul acestuia a fost pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă.

În vârstă de 89 de ani, Ion Iliescu nu a mai avut de ceva vreme apariții publice, semn că starea lui fizică este destul de degradată.

Astăzi Ion Iliescu ar fi fost internat iarăși la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate.

„În cursul zilei de astăzi (31 mai 2019), președintele Ion Iliescu, a fost internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias, pentru evaluarea stării de sanatate, în contextul unui sindrom febril recent instalat”, informează reprezentanții Spitalului.