Ideile creative de afaceri și poveștile emoționante ale antreprenorilor din Imperiul Leilor au ținut telespectatorii, săptămână după săptămână, cu ochii pe TV.

Orice vis se poate realiza prin muncă susținută și creativitate

Imperiul Leilor ne arată că orice vis se poate realiza prin muncă susținută și creativitate, indiferent de vârstă. Cei 5 investitori au asistat încântați și emoționați la prezentarea unui tânăr de 19 ani, cu o minte sclipitoare, care vrea să transforme afacerile într-un joc profitabil. Mihnea Stoian este din București și are o poveste impresionantă. Acesta suferă de sindromul Aspenger, o tulburare comportamentală din spectrul autistic, care îi creează probleme în a relaționa cu cei din jur. Tânărul s-a retras într-o lume virtuală și a conceput un magazin online care produce și comercializează produse destinate categoriei geek. El are și un site de gaming și un board game dezvoltat împreună cu echipa lui. A început acest proiect singur, iar în decInvenurs de o lună a realizat două site-uri.

O investiție de 50.000 de euro

Impresionat de povestea lui, Mohammad Murad a decis să investească în afacerea lui Mihnea, spunând că l-a lăsat fără cuvinte și a decis să-și pună banii în joc, oferind 50.000 de euro pentru 40% din compania tânărului antreprenor. După ce s-a consultat cu apropiații, acesta a acceptat oferta investitorului. „În fața unui om blând ca tine, nu mai pot fi leu. Îți ofer 50.000 de euro.” spune Mohammad. Acesta a explicat mai departe că el simte că trebuie să împartă cu tânăra generație experiența de business pe care a acumulat-o de-a lungul anilor.

Tânărul a primit o ofertă și din partea lui Cristian Onețiu, de 20.000 de euro, pentru a crea un joc prin care învață copiii cum pot deveni antreprenori.

În edițiile următoare, telespectatorii vor vedea o mulțime de afaceri cu potențial și vor trăi emoția alături de antreprenorii care vin să își vadă visul finanțat.  Nu rata Imperiul Leilor, în fiecare miercuri, de la 20:30, la PRO TV!