Jurații de la „Imperiul Leilor” au refuzat să fie plătiți

Emisiunea TV „Imperiul Leilor” a fost momentan suspendată de PRO TV. De când a fost lansat „Imperiul Leilor”, telespectatorii s-au întrebat cât câștigă celebrii antreprenori pentru aparițiile lor pe micile ecrane.

În 2023, jurați au fost: Felix Pătrășcanu, Cristina Bâtlan, Warga Enayati, Dragoș Petrescu, Răzvan Raț, Dan Șucu, Daniel Mischie și Mircea Căpățînă. Fiecare dintre ei și-a pus amprenta asupra pieței de business din România în propriul lor mod distinctiv. PRO TV i-a adunat împreună și, înainte de filmări, au fost chemați să-și negocieze contractele.

Conform Cancan, ei NU au acceptat să primească bani din partea postului TV. Oferta televiziunii a fost considerată modestă în comparație cu veniturile lor. Se spune că fiecare „leu” ar fi primit puțin peste 10.000 de euro pe sezon.

Aparent, au participat din pasiune. Totuși, realitatea este că show-ul TV a fost difuzat în prime time. Succesul lor nu a fost întâmplător, ci a venit ca urmare a abilității lor de a negocia ferm orice contract.

Jurații au preferat să-și promoveze afacerile

Pe scurt, cei de la PRO TV au fost surprinși de o cerere neobișnuită din partea investitorilor din proiectul „Imperiul Leilor”. Publicitatea de după ora 19:00 este extrem de valoroasă, astfel că vedetele au dorit să le fie permis să menționeze pe post numele brandurilor pe care le conduc.

Investitorii au avut câștig de cauză în această privință pentru că nu erau dispuși să aibă pierderi. Publicitatea a contribuit la creșterea credibilității și a veniturilor fiecărei afaceri a „leilor”.

Multe dintre afacerile care au solicitat finanțare deja prosperau la momentul filmărilor

Conform sursei citate anterior, multe dintre afacerile care au solicitat finanțare deja prosperau la momentul filmărilor. Cei din industria HoReCa își prezentau locațiile în timpul de vârf al audienței, obținând imediat un flux de clienți și, ulterior, de venituri.

De-a lungul sezoanelor, „leii” s-au concentrat mai mult pe chestiuni palpabile, pe afaceri care există deja. Totuși, au existat câteva idei, la stadiul de proiect, care ar putea revoluționa unele industrii din România.

Jurații au fost plăcut surprinși de maturitatea cu care s-au prezentat cei mai mulți concurenți, maturitate în business.