Avocata Ingrid Mocanu susține că membri SRI i-au montat în casă aparatură de ascultare și lansează un avertisment către directorul SRI, Eduard Hellvig.

„Domnule Hellvig, aveți suficientă înțelepciune să nu aruncați țara în haos, așa că spuneți-le să se potolească! Este foarte clar: s-a ajuns la faza pe ”integritate fizică”, așa că mă aștept la orice .. dar fiți sigur că Adevărul va învinge în cele din urmă. PS – Să vă luați aparaturile de la mine din casă să nu le distrug că rămâneți cu lipsă în gestiune …”.

De asemenea, Ingrid Mocanu anunță și cum și-a dat seama că în casă au intrat persoane fără acordul ei.
„Aaa și să nu uit: scoateți cheile din ușa aia unde le-ați introdus și au rămas blocate (eu nu aveam cheile introduse în acea ușă). Dar repede, până nu mă enervez. Ce tâmpiți aveți prin serviciile alea,” exclamă avocata.

De asemenea, Ingrid Mocanu susține face și un jurământ de credință, susținând că e de partea românilor care doresc stârpirea corupției:

„Eu sunt de partea oamenilor acestei țări, care așteaptă să stârpiți corupția în mod real și să respectați legea. Poporul vrea să protejați această țară, nu să o vindeți pe doi lei pentru 3 funcții. Nici la ruși, nici altor puteri străine… să o păstrați pentru ei și să îi protejați de nenorociri străine și interne,” conchide Ingrid Mocanu.