Maria Dragomiroiu recunoaște că a suferit intervenții chirurgicale cu botox

Maria Dragomiroiu a vorbit recent despre secretele frumuseții ei legendare, ocazie cu care a recunoscut că uneori nu refuză ajutorul medicului estetician. Cântăreața face eforturi mari pentru a se menține în formă și susține că are nevoie de trei ore de pregătire înainte oricărui concert, având singură grijă de modul în care apare în fața publicului.

Atista apelează uneori la ajutorul esteticienilor pentru ajustarea ridurilor prin injecții cu botox.

„Munca. Păi un bărbat își dă doar cu apă pe ochi, se îmbracă, își trece mâna prin păr și a ieșit pe ușă. Pentru o femeie nu e așa. Mai ales la o artistă, e o muncă. Câteva ore, ca să fii impecabilă pe scenă. Și trebuie să ai grijă de tine. Eu am grijă de mine. Merg și eu, îmi fac timp, din când în când, de câte o ajustare. Îți mai faci umplere de riduri. Mergi la o clinică, investești”.

Artista menționează și că devine un exemplu pentru doamnele mai în vârstă.

Nu poți spune că eu sunt așa de la Dumnezeu. Mă îngrijesc și investesc în asta. Pentru ca să fii plăcut ochiului. Omul nu te-ar iubi, altfel. Acum câteva seri, erau două doamne care-mi spuneau că le transmit, că sunt ca un model, că le impulsionez și pe ele”, a spus artista, potrivit cancan.ro.

Blefaroplastie, injecții cu botox și acid hialuronic

Maria Dragomiroiu la 17 ani
maria dragomiroiu
SURSA FOTO: Inquam Photos / Stefan Sandu

Cântăreața mărturisește că trebuie să îi facă plăcere să se uite în oglindă. În privința operațiilor estetice, Maria Dragomiroiu a recunoscut o blefaroplastie și faptul că susține injecțiile cu botox și acid hialuronic.

„Din păcate, unele fete fac prea devreme ceea ce nu trebuie și-și modifică fața. Categoric, altfel nu se poate. Eu dacă mă uit puțin în oglindă, trebuie să-mi facă plăcere ceea ce văd, asta îmi dă o stare de bine. Te face să mergi mai departe. Mie îmi place poza, când lumea îmi cere.

Știu ce înseamnă când lumina e totul. Și îi învăț ce să facă pe la evenimente. De asta Mirabela Dauer îmi și zice, când mă vede. Stai că a venit Spielberg să ne facă să arătăm bine la poză.

Nu apelez la nimic altceva, la alt tratament pentru ten. E genetic. Doar creme populare. Dar da, injecții cu acid hialuronic, atunci când trebuie. Dar să fii decent. Dacă te simți bine când te uiți în oglindă și-ți face o zi bună, atunci e ok”, potrivit Mariei Dragomiroiu.

Doar ingrediente naturale pentru păr și ten

Maria Dragomiroiu nu folosește produse cumpărate din comerț, pline de chimicale.

„Mă vopsesc singură. Îmi storc părul într-un anume fel. Mă spăl pe cap o dată pe săptămână. Dar când văd că de la oboseală, de la stres, îmi cade mai mult păr, atunci eu, înainte de a mă spăla, îmi dau cu o mască pe care o fac din cinci gălbenușuri de ou, pe care le bat așa, ca la omletă, și pun și ulei de măsline, și puțină apă, ca să nu fie cleios. Și dau pe păr.

Viața părului este în rădăcină. E normal ca la orice om să cadă. Dar primăvara și toamna mai des. Iar când mai cade din diverse motive, trebuie să te reglezi emoțional. După mă spăl normal, cu șampon și cu balsam’, a mai adăugat artista.

Cu privire la aparițiile scenice, Dragomiroiu recunoaște că se aranjează timp de trei ore înaintea evenimentelor:

 „Ca să mă aranjez, să mă îmbrac frumos pentru un spectacol, mie îmi trebuie câteva ore. Cam trei până sunt gata. Mă aranjez singură, la hotel. Doar nu avem cu noi make-up artiști. Dar e un efort plăcut și atunci nu ți-e greu. Doar că timpul nu e suficient. Nu e de ajuns să dormi, să te odihnești, pentru că iar o iei de la capăt. Dar mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt în acțiune. Și că sunt sănătoasă” a mai declarat artista.