Elena Băsescu s-a vaccinat anti-covid în urmă cu câteva zile. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, aceasta și-a anunțat urmăritorii că s-a vaccinat împotriva Covid-19, la Parlamentul României – Camera Deputaţilor, iar aceștia au atacat-o dur.

Mai mulți internauți au acuzat-o că ar fi sărit rândul la vaccinare,  însă acest lucru nu este adevărat. Elena Băsescu lucrează în prezent în cadrul Parlamentului României, ocupând funcția de consilieră la Comisia de Afaceri Europene.

Potrivit Antena 3, fiica fostului președinte a fost angajată până la finalizarea  fostei legislaturi la grupul Partidului Mişcarea Populară. După ce PMP a înregistrat un eșec în cadrul alegerilor parlamentare de anul trecut, Elena Băsescu a ajuns să fie consilieră, fiind angajată pe o perioadă nedeterminată.

Sursa citat mai precizează faptul că, pentru funcția de consilieră la Comisia de Afaceri Interne, Elena Băsescu încasează lunar un salariu de aproape 6.000 de lei lunar.

Elena Băsescu a dat concurs

De cealaltă parte, potrivit Fanatik.ro, fiica fostului președinte Traian Băsescu a dat și concurs pentru funcția pe care o deține în Parlament, în toamna anului trecut, la scurt timp după alegerile locale.

Totodată, potrivit sursei citate, Elena Băsescu ar ajunge să încaseze lunar un salariu de 11.000 de lei, însă acesta este venitul brut pe care fiica lui Traian Băsescu l-ar încasa.

De menționat este faptul că, în toamna anului trecut, Elena Băsescu a candidat pe listele PMP, partid din care face parte și tatăl său, pentru un loc de deputat în Constanţa. Din păcate, partidul nu a reușit să treacă pragul electoral.

În ceea ce privește banii pe care Elena Băsecu îi încasează, se pare că fiica lui Băsescu încasează pensii alimentare enorme. Mai exact, potrivit ultimei declaraţii de avere, Elena Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Totodată, pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei.