Elena Băsescu o duce mai bine ca niciodată. Chiar dacă este o femeie singură, afacerile îi merg ca pe roate. Fiica fostului președinte, Traian Băsescu și-a deschis un atelier care produce destui bani cât pentru ea, dar și pentru copiii săi.

Mai exact, se pare că Elena a renunțat la lumea politică i s-a apucat de modă. A fost o alegere foarte bună, deoarece se pare că noul business merge mai bine decât s-ar fi așteptat.

Potrivit ultimei declarații de avere publicate, Eba, fiica fostului președinte, a reusit să îşi cumpere un bolid de lux de zeci de mii de euro, de una singură. Pe lângă mașină, Elena Băsescu a reușit să strângă în conturi o sumă cu foarte multe zerouri, mai exact, 160.000 de euro.

La capitolul bunuri materiale, Elena Băsescu stă foarte bine. Aceasta are bijuterii în valoare de 40.000 de euro, iar totul se datorează noii sale afaceri. Fiica fostului președinte are un atelier care produce haine de damă și de copil, iar vânzările au crescut mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

Elena Băsescu încasează o pensie alimentară uriașă

De asemenea, pe lângă banii pe care îi încasează din noul său atelier, Elena Băsescu primește și o pensie alimentară destul de mare la tații lor.

Mai exact, fiica fostului președinte primește o pensie alimentară de 60.000 de euro, o sumă destul de mare, dar trebuie menționat faptul că aceasta are în grijă trei copii, doi dintre ei fiind din căsătoria cu Bogdan Ionescu. Se poate spune astfel că copiii Elenei Băsescu nu au nicio grijă din punct de vedere material.

La capitolul proprietăți, Elena Băsescu locuiește într-o zonă foarte bună din Capitală, iar acest lucru i se datorează exclusiv tatălui său, Traian Băsescu. Casa în care Eba locuiește este luxoasă și oferă tot confortul necesar de care are nevoie întreaga familie.