Lia Olguța Vasilescu a fost surpinsă, în urmă cu puțin timp, într-o ipostază total neașteptată. Ea a fost fotografiată luând masa împreună cu soțul ei, Claudiu Manda. Nimic deosebit, ar spune cei mai mulți. Locul ales însă de fostul Ministru al Muncii și fosta mână dreaptă a Vioricăi Dăncilă este însă unul aboslut suprinzător.

Mai exact, jurnaliștii de la Cancan, au difuzat poze cu Lia Olguța Vasilescu și cu soțul ei, Claudiu Manda, luând masa la ”Împinge tava”. Sursa citată a susținut că imaginile în care este suprinsă fostul ministru al Muncii ar fi venit direct pe adresa redacției lor.

(sursa CanCan)

Pozele sunt cu atăt mai surprinzătoare cu cât cei mai mulți români ar fi înclinat să creadă că Lia Olguța Vasilescu și soțul ei care este europarlamentar din partea PSD preferă să ia masa în localurile de fițe. Dar în pozele difuzate se vede clar că  cei doi preferă  ”Împinge tava” în locul unui restaurant de lux.

Cei doi au comandat mâncarea dorită și două sticle cu apă plată, iar apoi au luat masa în liniște. Ei au fost zâmbitori și pîrea că se simt bine împreună.