Scandal continuu între PSD și PNL. Ultimul motiv de ceartă este liftiera de la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Peste noapte, aceasta a devenit vedetă după ce a rămas fără loc de muncă. În ajutorul ei a sărit fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

Olguța Vasilescu, atac suburban la adresa Guvernului

Olguța Vasilescu a lansat un atac suburban la adresa Guvernului, cu trimitere clară către actualul ministru al Muncii, Violeta Alexandru. Vasilescu susține că liftiera Paula a rămas fără loc de muncă din cauza Violetei Alexandru. “Un angajator privat a fost fortat de un ministru sa dea afara din serviciu o femeie in prag de pensionare. Asta dupa ce ministrul Violeta Alexandru se laudase pe facebook ca a concediat liftiera, neavand habar ca aceasta nici macar nu era angajata ministerului. O poveste despre viata, ura si multa, multa prostie… Psihopati la guvernare…😞”, a tunat Vasilescu pe o rețea de socializare.

Liftiera Paula și-a găsit de muncă

Acest scandal i-a adus notorietate, dar și un posibil nou loc de muncă fostei liftiere de la Ministerul Muncii. Aceasta a fost ofertată pentru același tip de job la un spital cunoscut din Capitală. Narcis Copcă, managerul spitalului Sfânta Maria din București i-a oferit acesteia un post de liftieră în cadrul acestei instituții, mai ales că se inaugurează liftul.