Horoscop luni, 20 decembrie. Cea mai naivă zodie. Toți o folosesc drept bancomat

BERBEC Sectorul negustoriei este avantajat, aşa că poţi reface convenabil proviziile consumate în excesele alimentare din weekend și să te pregătești pentru Crăciun. Luna poate să iţi dea dureri de cap, dar şi inspiraţie în prima zi a săptămânii. Ai o idee, un proiect important, sau la care ţii foarte mult şi eşti nerăbdător să-l vezi realizat. Stăpâneşte-ţi grabă, pentru că după cum ştii, graba strică treaba!

TAUR Eşti avantajat de conjunctura astrologică. Cu toate că nu eşti foarte încântat de ceea ce ţi se întâmplă, eforturile încep să-şi arate rezultatele. Nu schimba nimic din ce ai stabilit. Poţi să-ţi îmbunătăţeşti astăzi modul de viaţă de o manieră agreabilă. Ai o stare de surescitare cerebrală, provocată de multele gânduri. Dar şi de problemele pe care le ai!

GEMENI  Această perioadă este un prilej de bucurie şi distracţie. Dă curs puterii cosmice, simte-te bine şi fii plăcut cu cei din jur. Din nou o zi relativ favorabilă intereselor tale personale. Totuşi nu lua lucrurile în tragic dacă total, sau parţial, lucrurile întârzie, sau nu se finalizează chiar cum îţi doreai. Este şi o zi bună de discuţii cu partenerii, fie de viaţă, fie cu prietenii, în sensul analizei şi trasării unor proiecte viitoare, poate programul de Crăciun și de Revelion.

RAC Nu reuşeşti să te încadrezi în bugetul de cheltuieli pentru Crăciun. Au crescut prețurile, profitând de distopia sanitară! Fiind un Răcuşor isteţ, trebuie să te foloseşti cu iscusinţă de banii pe care îi ai de la părinţi, fraţi, surori, mătuşi etc. Evită sau amână orice întâlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil.  Discuţiile, însă, sunt bine aspectate. La serviciu, sau unde activezi – sau acasă, dacă ai vacanţă, ai o opinie corectă despre un coleg, sau respectiv, un membru al familiei.

Horoscop luni, 20 decembrie. Cea mai naivă zodie. Toți o folosesc drept bancomat

LEU Nu lua şi nu da bani cu împrumut, pentru că aşa se strică prieteniile. Eşti generos, dar nu fii naiv, nu te lăsa folosit de cei care te consideră un bancomat umblător! Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri pentru anul viitor. Aşa intri sigur în depresie, pentru că nu ai nicio soluţie. La sfârşitul anului vin facturile, drept felicitări. Adevărul este dincolo de tine, vorba filmului.

FECIOARĂ O greutate pare că te apasă astăzi, ceva imposibil de definit. Este Luna și distopia sanitară, nu este nimic material, aşa că lasă grijile deoparte şi zâmbeşte. Domeniul relaţiilor umane este avantajat. Ziua de astăzi se anunţă liniştită – poate este un prilej, rar de altfel, să te gândeşti la tine şi la interesele celor dragi. Vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus.

BALANŢĂ Ce faci cu viaţa ta? Tocmai astăzi, nu trebuie să te întrebi. Ieşi din casă şi distrează-te cu familia, prietenii, fă o vizită, du-te la un film, nu te gândi la nimic important. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Soarele ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. Norocul este de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei sunt pozitive. E de bine!

SCORPION În niciun caz nu sta singur astăzi, dă nişte telefoane, ieşi din casă, ia masa cu toată familia, iar becher fiind, flirteaza cu nonşalanţă online. Pe total o zi de luni cam monotonă, lipsită de nerv, care nu te motivează. Atenţie, astfel de zile sunt periculoase pentru că îţi adorm atenţia! Totul apare destul de neclar si confuz, mai puțin reperul sfârșituluide an, care se apropie. Doreşti mai multă claritate şi lumina. Ai răbdare, timpul rezolva totul…  

Horoscop luni, 20 decembrie. Cea mai naivă zodie. Toți o folosesc drept bancomat

SĂGETĂTOR Nativii din primele două decane, din zodie, sunt avantajaţi la cumpărături. Programul tău se tot schimbă astăzi, dar nu lăsa treburile importante pentru nimicuri urgente. O seară plăcută. Concentrează-te pe problemele importante care te interesează personal! Toate trebuie să iasă astăzi. Atenţie la stările emoţionale, nu te lăsa ofensat, sau întristat, din nimicuri!

CAPRICORN Conjunctura arată că te simţi atras de o călătorie în doi, cu tot ce trebuie, la munte poate, pentru o gură de aer tare şi o ochiadă aruncată zapezii. Dacă ești în vacanța de Crăciun, dacă nu, nu! Toate drumurile îţi sunt deschise. Astăzi ai dificultăţi să te adaptezi la ambianţă, la ritmul și regulile impuse de distopia sanitară. Trebuie să te menajezi, nu face eforturi mari astăzi, oboseala ta a devenit o greutate. Pe seară, poate o vorbă multă și bună, poate un ceai fierbinte, pot să-ţi reducă din suma tensiunilor provocate de griji.

VĂRSĂTOR Astăzi eşti vulnerabil la capricii scumpe. Atenţie la cumpărăturile de lucruri care nu îţi trebuie, dar te încântă, fie că sunt „drăguţe” fie că sunt „unicat”. O întâlnire, o veste neaşteptată! Astăzi poţi să prevalezi printr-o mai bună organizare, dar şi prin odihnă suficientă.  Vitaminele şi sportul te pot ajuta, de asemenea.  Horoscopul tău este favorabil, mai ales pe termen lung.

PEŞTI După multele perioade grele din anul acesta, orizontul tău se limpezeşte şi ţi se uşureaza sufletul. Ce a fost greu, a trecut, începi să găseşti soluţii teoretice pentru probleme. Cel puțin așa crezi. Refuză invitaţiile pentru excursii de vacanță şi odihneşte-te cât poţi mai bine! Da, este bine să refuzi orice te scoate din programul obişnuit! Te pregătești pentru excesele alimentare și bahice de Crăciun și Revelion! Până atunci, regim şi relaxare…

Horoscop luni, 20 decembrie. Cea mai naivă zodie. Toți o folosesc drept bancomat