Horoscop duminică, 9 mai. Zodia care e mereu „Gică-contra”. Ar trebui să încerci să-ți păstrezi calmul

BERBEC   O duminică favorabilă, în care cei din jurul tău se poartă foarte frumos cu tine şi îţi îndeplinesc toate dorinţele, pentru că tu eşti numai miere şi ai uitat de încăpăţânarea ta berbecească!

Ziua de sâmbătă  face să-ţi crească energia, ceea ce se traduce printr-un mare volum al activităţilor făcute cu entuziasm. Un anumit procent dintre Berbeci primeşte o informatie neasteptată, plăcută, însă, sau o întâlnire neanunţată cu o persoană dragă.  Încep să se profileze avantajele şi succesele eforturilor susţinute din ultima perioadă de timp. Pe seară eşti la un spectacol online, sau la o petrecere, sau fă ca acest lucru să se întâmple – te relaxezi şi faci provizii de bunădispoziţie.

 

TAUR  Sâmbătă eşti din nou „Gică-contra”, chiar dacă eşti acasă, singur, cu căţelul sau pisica. Atitudine această de frondă curajoasă te părăseşte brusc, când se strâng toţi ai tăi. Sâmbătă programul prestabilit poate suferi modificări neaşteptate. Nu este nimic, însă, negativ. Trebuie să-ţi păstrezi calmul şi să dai dovadă de umor la unele informaţii mai ciudate pe care poţi să le primeşti. Ai un program scurt: te trezeşti târziu şi te culci devreme, asta dacă nu te duci pe seară la vreun spectacol, clubul din bucătărie, sau o petrecere în pijamale instant.

 

GEMENI  În această duminică eşti rafinat in opţiuni. Simţi nevoia să te izolezi şi bine faci. Incuie uşile şi oferă-ţi mâncare exotică, muzică de excepţie, o carte bună şi un film vechi, alb-negru, de artă! Cam tot ce iţi propui iţi iese – asta pentru că dai dovada de mult realism si bun simţ. Stelele avantajeaza in mod special activităţile distractive legate de cărţi, reviste, ziare, publicaţii. Nu că ar fi foarte scumpe, dar sunt… importante! Netul este anonim şi dubios, adevărata informaţie o găseşti tot dintr-o carte, sigur, o poţi descărca de pe net!  Duminică, este timpul unor decizii, mai mult sau mai putin importante şi dacă ai tărie de caracter, voinţă, o să dobândeşti mai multe avantaje.

 

RAC  Perioadă optimă pentru orice inspiraţie subită. În această duminică poţi să-ţi permiţi fantezii uitate, o raită prin magazine online şi telenovele lacrimogene, nu se supără nimeni, dacă te simţi bine! Dimineața, o perioada buna pentru planificarea activitatii şi mici achizitii. Să fim drepţi, te-ai cam îngrăşat, chiar daca nu ai vrut acest lucru. Pana te apuci să slabesti mai bine ajusteza-ti garderoba pe noile dimensiuni. Ca să nu fie hainele cimpoi pe tine! Mai pe seară, Luna iti aduce o oportunitate neşteptata. Nu te grabi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţa, asa incat decizia sa fie justa.

 

LEU   Un prieten/prietenă te banuieşte că inventezi în secret reţete culinare. Dar poţi să te prefaci că aniversezi ceva şi să-i explici în bucătăria proprie cum se fac plăcintele moldovenește, poale-n brâu! Duminica aceasta este o zi rapidă. Repede vine, repede trece. Ca un făcut timpul te presează şi mereu nu faci, nu spui ceea ce doresti, de fapt. Nu ai timp! Aşa timpul trece foarte repede, confiscat de grijile cotidiene! Ai de facut un drum, poate la munte, poate la ţară. Un drum, dar cu profit – poate fi şi o expediţie de aprovizionare. Pe seară ai un prilej de distracţie, o petrecere sau participi la o zi de naştere, a unui Taur din familie.

Horoscop duminică, 9 mai. Zodia care e mereu „Gică-contra”. Ar trebui să încerci să-ți păstrezi calmul

FECIOARĂ  În această duminică trebuie să dai dovadă de exactitate, precizie în comunicare, altfel poţi avea de pierdut. E necesar, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor faţă de cei dragi! Totuşi, ai un moment de inspiraţie în care crezi că ai găsit o solutie pentru rezolvarea unor probleme. Nu lăsa lucrurile pe mâine, fă-le astăzi. Intâi fă-ti un plan, apoi acţionează cu chibzuinţă. Nu te amesteca cu cei care nu sunt ca tine. Mezalianţele şi amestecurile de religii şi rase au fost întotdeauna motive de conflicte, mai mari sau mai mici.  Sfârşitul weekendului, adică duminică seara te gasește în activitate, în orice caz muncind cu dedicaţie şi spor la ceva.

 

BALANŢĂ   Este un timp bun pentru rezolvarea cu succes a problemelor de familie. Duminică, o problemă personală, mai veche, îşi poate găsi o rezolvare, măcar parţială, dacă nu totală!  Sâmbătă, cu aspecte favorabile, ai totuşi mai multe oportunităţi şi posibilităţi, pe care, cu înţelepciune şi chibzuinţă nu o să le risipeşti, cum faci de obicei. Configuraţia astrală te sprijină să obţii mai multă stabilitate în familie sau printre prieteni. În ultima zi din weekend îţi este mai uşor să învingi dificultăţile vieţii cotidiene – doar este duminică. Poţi să vorbești cu o persoană deosebită sau să te distrezi, acasă, în barul din bucătărie. Întâlnirile îţi încălzesc inima şi îţi oferă suficiente rezerve de bună dispoziţie şi optimism.

 

SCORPION   Ai prea multe griji pe cap şi nu mai ştii să te relaxezi, să te odihneşti. Weekendul este făcut pentru odihnă, pentru refacerea forţelor, aşa că trebuie să faci şi tu ca toată lumea!

Nu-ţi schimba intenţiile, tenacitatea aduce succes cel putin în această duminică! Trudeşti din greu la o realizare, dai un examene care poate fi şi o apariţie-şoc la o petrecere – in orice caz este vorba de un termen, de trecerea unui obstacol. În această perioadă  este bine să te limitezi la zâmbete plate şi să eviţi o atitudine prea dinamică sau chiar agresivă.  Duminică seara, evită, de asemenea, orice decizie luată  în stare emotivă.  Nu începe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece vei constata ca nu ai cui să-i ceri ajutorul.

 

SĂGETĂTOR  Când te simţi vinovat, faci cadouri. Dar, în această duminică nu-ţi mai merge, e nevoie de ceva mai mult, o explicaţie, scuze, poate  întelegere, ajutor şi solidaritate faţă de cineva drag.

Deschide bine de tot ochii, mai ales la relaţiile tale sociale! Cu ceva  planete binevoitoare şi o conjunctură indiferentă, cu Jupiter gânditor, dar mai bine dispus, ei bine, toată această configuraţie face ca perioda în discuţie să fie benefică.  Magnetismul personal al nativilor şi nativelor din Săgetător este în creştere – în special sâmbătă, de Sf.Dimitrie.  Duminică este o zi liniştită şi relaxantă în mijlocul familiei.  Acordă mai mult timp familiei, prietenilor vechi, relaţiilor verificate – te vei simţi foarte bine in compania lor! Seară deosebită în compania celor dragi.

Horoscop duminică, 9 mai. Zodia care e mereu „Gică-contra”. Ar trebui să încerci să-ți păstrezi calmul

CAPRICORN  În această duminică este una dintre puţinele perioade în care nu te deranjează nimeni. Drept pentru care poţi să visezi la o petrecere, cu prietenii, la curte, relaxat şi senin! Favorurile stelelor se îndreaptă spre cumpărături şi petreceri. Cam asta se face în weekend. Sau cumpărături pentru petreceri, pentru că ceea ce cumperi in acest weekend va face mare plăcere celor dragi. Poate fi o sărbătoare a unui dragălaş şi foarte iubit membru junior al familiei. Un Vițel, doar ne aflăm în zodia Taurului! Pentru un procent dintre nativii din Capricorn ziua de duminică este un bun prilej să călătorească şi/sau să înceapă o scurtă excursie. Pentru cei care, dintr-un motiv sau altul nu pot pleca de acasă, perspectiva se îmbunătăţeşte într-un mod spectaculos, pentru că relaxarea este un bun sfetnic!

 

VĂRSĂTOR  Scena pe care evoluezi este din ce in ce mai strâmtă. Mulţi te pândesc să-ţi afle intenţiile, dar eşti atât de transparent, incât ţi se fura toate ideile şi le mai dai şi bani pe deasupra! Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai în cursul prînzului. Nu te lăsa copleşit de rutină, căută să te distrezi cu ceva nou în această duminică plină de semnificații. Poate distracţia are şi o parte educativă, poate noua cunoştiinţă îţi oferă informaţii noi. Ceea ce însă te enerveză enorm sunt bârfele şi intrigile. Majoritatea bârfelor şi intrigilor nu se fac din răutate, ci din prostie şi mahalagism, aşa că nu te enerva în mod disproporţionat şi inutil.

 

PEŞTI   Ai multe lucruri nerezolvate şi lucruri amânate în domeniul sentimental, al relaţiilor umane, dar, în această duminică, ai şansa să mai rezolvi câte ceva, ai spor in ceea ce faci şi inspiraţie. Ziua este favorabilă, mai ales în afirmarea propriei personalităţi. Dacă vrei să ai dreptate, să prevalezi, aceasta este ziua! Trebuie să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoanele de sex opus, sau cu cei care îţi poartă de grijă, fără să ai nevoie, din familie, sau dintre prieteni. Bănuielile tale nu se confirmă, sau se confirmă parţial. Până la urmă timpul te favorizează. Nu ai grijă, o să te descurci şi de data aceasta. Stelele si vremea dar şi vremurile, puternice prin schimbări, îţi conferă energia de care ai atâta nevoie!

Horoscop duminică, 9 mai. Zodia care e mereu „Gică-contra”. Ar trebui să încerci să-ți păstrezi calmul