Horoscop duminică, 11 iulie. Final de săptămână cu scandal pentru o zodie: Vremurile grele se vor încheia în curând

Berbec – Nu îți fie frică să inițezi ceva nou. Începe un proiect sau o idee pe care o crezi importantă și colegii te vor urma automat. Vei beneficia de un mare sprijin în aproape orice, așa că continuă cu ceva în care crezi. Gândirea ta este creativă, bine fundamentată, stabilind o rețetă pentru succes la locul de muncă. Nu te lăsa intimidat de invidioșii care cred că știu mai bine decât tine ce vrei.

Taur – S-ar putea să te confrunți cu un puternic sentiment de nedreptate referitor la o decizie nedreaptă. Nu lăsa ca asta să îți strice ziua. Alții au nevoie de tine pentru că ești organizat și știi ce vrei. Lucrurile întârziate se vor limpezii curând și lucrările vor începe, în cele din urmă, să avanseze. Ai o comunicare mai bună cu clienții, superiorii și furnizorii. Este posibil să te simți deosebit de împrăștiat.

Gemeni – Posibil să primești o ofertă nouă și neașteptată, mai ales dacă lucraezi în industria modei. Dacă dorești să investești în criptomonede, inițiază-te în domeniu. Creează-ți un model personal, previzibil. Respiră conștient. Un antrenament de bază de tipul gimnasticii spirituale – yoga, t ai chi, qi gong sau, pur și simplu, meditație, te va ajuta să îți liniștești mintea.

Rac – Unele lucruri care au fost sursă de frustrare vor începe în cele din urmă să se schimbe. Concentrează-te pe detaliile tehnice ale oricărei sarcini. Gândește de două ori înainte să acționezi din invidie sau cu resentimente față de un coleg de muncă. Spune-le și celorlalți că sunt apreciați. Mai bine fă tu prima mișcare. Inițiativa este puterea ta, arată acest horoscop.

Horoscop duminică, 11 iulie. Final de săptămână cu scandal pentru o zodie: Vremurile grele se vor încheia în curând

Leu – Ceva ce ai citit ar putea avea un efect dramatic asupra vieții tale. Fii mai atent la vise. S-ar putea să găsești o explicație pentru un vis care se repetă. Acuratețea acestuia te poate opri din drum și te poate face nerăbdător să afli mai multe. Este un moment excelent pentru a face planuri financiare și a stabili obiective în ce privește economisirea pentru ceva special – o casă, o mașină sau o îmbrăcăminte.

Fecioară – Comunicarea te poate ajuta să stabilești limite sănătoase pentru menține relația stabilă. Ești încurajat să practici autoacceptarea atunci când vine vorba despre vindecare și extinderea lumii tale interioare. Orice ai lucrat pentru tine va veni în cele din urmă la tine. Vrei să strângi ceva bani înainte de a începe o relație serioasă, zic să începi să-ți faci bugetul de pe acum.

Balanță – Vrei să comunici, dar în același timp nu prea știi cum să transpui ceea ce trebuie spus în cuvinte. Astrele nu ajută acum, deoarece înseamnă că te temi de consecințe dacă vorbești. Cu toate acestea, dacă ai curaj și poți începe un dialog, rezultatele vor fi excelente pentru amândoi. Cu cât experimentezi mai mult, cu atât va fi mai ușor să vii cu soluții practice pentru tot ceea ce te împiedică, scrie în horoscopul de azi.

Scorpion – Dă mai multă atenție viselor și altor mesaje subconștiente care te vor conduce într-un loc mai fericit, mai împlinit romantic. Presiunea s-a acumulat și ai impresia că din clipă în clipă vei capota. Simți că se apropia ziua în care o confruntare majoră va duce la o schimbare a dinamicii muncii tale. Ai încredere că această schimbare va fi cea mai bună. Fii pregătit pentru orice vine.

Horoscop duminică, 11 iulie. Final de săptămână cu scandal pentru o zodie: Vremurile grele se vor încheia în curând

Săgetător – Ai o noțiune preconcepută despre modul în care lucrurile se bazează pe propria perspectivă care, din păcate, acum este limitată. Acest lucru te aduce în dezavantaj major atunci când vine vorba despre comunicare și acțiuni legate de muncă. Deschide ochii! Dacă te concentrezi asupra altor domenii, vei reveni la ideea originală cu un sentiment de reînnoire și un entuziasm mai mare, transmite horoscopul prezentat de  Minerva.

Capricorn – Energia poate aduce conflicte cu clienții sau colegii de muncă. Zvonurile circulă cu viteza luminii iar progresul este încetinit sau blocat ceea ce ar fi stresant pentru toți. Problemele legate de proprietate – vânzarea unui teren sau a unui apartament, vor fi rezolvate săptămâna aceasta, deoarece vei putea negocia mai bine și vei obține prețul dorit.

Vărsător – Ești atras acum de toate lucrurile unice și individuale, mai ales dacă se referă la banii tăi. Și din moment ce activitatea se desfășoară în casa cîștigurilor din muncă proprie. Este timpul să vorbești despre ce faci, în prezent, pentru a câștiga bani. Dar și despre lucrurile pe care vrei să le faci în viitor. Dacă ai mica ta afacere, așteaptă-te la câștigurile la care ai tot visat.

Pești – Problemele legate de proprietate – vânzarea unui teren sau a unui apartament, vor fi rezolvate săptămâna aceasta, deoarece vei putea negocia mai bine și vei obține prețul dorit. Cei care practică terapii alternative se vor descurca foarte bine săptămâna aceasta. Pentru unii pot exista întârzieri în ceea ce privește fluxul de numerar. Vremurile grele însă se vor încheia în curând, mai spun horoscopul pentru pești.

Horoscop duminică, 11 iulie. Final de săptămână cu scandal pentru o zodie: Vremurile grele se vor încheia în curând