BERBEC  Dimineaţa este favorabilă pentru decizii importante, întâlniri de afaceri, vizite la prieteni credinciosi, sau la bănci sigure. Ziua este perfectă pentru finalizarea unor proiecte profesionale. Trebuie, numai, să te concentrezi foarte bine – ai o mare putere de focalizare pe termen scurt, însă. Seara poate fi foarte romantică dacă reuşeşti să te relaxezi!

TAUR  Ceva legat de o reglementare legală, aspectul e neutru pentru tine, dar afectează pe cei din jurul tău. Cooperează mai strâns cu partenerii şi spune-le exact şi precis ce aştepţi de la ei.

Zi favorabilă ideilor noi, sau unor noi planuri de dezvoltare, dar nu importante.  După masă evită întîlnirile de afaceri, fă-ţi un program de cultură şi artă.

GEMENI  Prin rapiditatea ta şi rezultatele tale bune provoci invidii. Este foarte bine, eşti, deci, valoros! Totuşi, poţi plasa încă câteva ironii acide… zâmbind! O seară plăcută cu o veste bună. Eşti într-o perioadă de emulaţie şi avînt. Profită şi realizează ceva, finalizează un proiect. Ajută pe cel în nevoie, pe un prieten, pe o rudă. Trebuie, din nou, să alegi cu grijă modul de rezolvare a problemelor profesionale.

RAC Astăzi este ziua în care trebuie să dai dovadă de exactitate şi precizie în comunicare altfel poți avea de pierdut. Trebuie, de asemenea, să fii foarte clar în exprimarea sentimentelor.

Pentru un segment din nativi „dulceaţa” se transformă şi în distracţie. Cumpătarea este cheia că doar am mai auzit de „calea de mijloc” şi abuzul nu a plăcut niciodată, nimănui. Pe seara este cea mai bună perioadă pentru afacerile şi reuniunile de familie.

LEU   Fă-ţi stereotipuri de exprimare! Lumea trece printr-o configuraţie malefică care provoacă mult haos in comunicare şi domeniul profesional, aşa că trebuie să fii consecvent în ceea ce spui! Aspectele pozitive celeste îţi permit să abordezi cu succes decizii importante, schimbări de situaţie, sau poziţii sociale superioare, (pentru un mic procent din zodie ultima precizare, desigur că nu toată zodia o să fie avansată)!

FECIOARĂ   Orele dimineţii sunt cele mai bune pentru decizii sau întâlniri importante. Dragostea este bine aspectată, în a doua parte a zilei. Astăzi apare o nouă cunoştiinţă, o nouă relaţie socială, sau de afaceri. Afacerile sunt mediu aspectate, aşa încît este bine să te limitezi la activităţile de rutină şi la prospectări.  Viaţa de famile, sau de cuplu este bine aspectată, cu noutăţi şi bucurii.

BALANŢĂ   O zi bună în ceea ce priveşte domeniul sentimental.

Dacă porneşti de la premiza că fiecare poate fi motivat în felul lui, ziua de astăzi este căluza ta în găsirea unor răspunsuri, soluţii şi explicaţii. Te simţi deosebit de protector faţă de anturajul feminin pe care încerci să-l ajuţi din tot sufletul, oricare ar fi sexul tău, sau orientarea sexuală.

SCORPION  Lipsa regulilor aduce dezastru. Azi, fă-ţi reguli şi respectă-le.  Asta se cheamă voinţă! Urmează, cu tenacitate, interesele tale strategice, nu te lăsa distras de lucruri minore, cotidiene. Este timpul să asculţi oamenii cu atenţie şi în tăcere, îmbiindu-i la vorbă şi destăinuiri. Ceea ce ţi se comunică gaseşte noi rezonanţe şi noi interpretări. Emoţional, este o perioadă nesigură şi încerci să compensezi prin achiziţii şi cumpărături.

SĂGETĂTOR   Evită izbucnirile sentimentale şi instabilitatea emoţională şi amână orice nu îţi face plăcere. Ascultă cu atenţie, oportunităţile abundă. Primeşti o veste care îţi confirmă o bănuiala.

În această zi eşti deosebit de suspicios – toată lumea pare a complota împotriva ta ! Ceea ce nu este adevarat din doua motive: unul că ţi se pare, al doilea că prea te crezi buricul pământului!

CAPRICORN   Dimineaţa, puţin mai aglomerată. Poţi să finalizezi unele lucruri întârziate, în prima parte a zilei. Eşti de neînvins, făcut din substanţa zeilor! Aşa ţi se pare ţie astăzi şi nu eşti departe de adevăr. Cu o conjunctură favorabilă, capacitatea ta de efort fizic şi mental este amplificată. Trebuie să te odihneşti mai mult, în a doua parte a zilei. Seara, poate la un film!

VĂRSĂTOR  Tot ce îţi propui, la nivel rezonabil, îţi iese astăzi cu mare uşurinţă. Poţi face un bilanţ onest şi să vezi ce ţi-ar place să faci în continuare. O zi bună, din punct de vedere profesional și  personal! Poţi face un bilanţ onest şi să vezi ce ţi-ar place să faci în continuare. Aspectele planetelor favorizează abilitatea nativilor din zodia lui Sisif, a vărsătorului de apă ca sa rezolve problemele legate de relaţiile cu terţi sau cu autorităţile.

PEŞTI   O zi liniştită. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate. Concentrează-te pe problemle urgente.  O întâlnire importantă la mijlocul zilei te face să îţi freci mâinile de mulţumire. Un mic amănunt te enervează disproporţionat. Ceva legat de o construcţie. Familia este într-o stare normală, animăluţele sunt bine. Este bine.