Fanii frumoasei actriţe Scarlett Johansson mai au de aşteptat până să o vadă în acţiune pe marile ecrane. Şi asta pentru că lansarea filmului “Văduva Neagră” a fost amânată pentru luna noiembrie, informează stirileprotv.ro.

Black Widov, altădată, rămâne Tenet

Rebecca Keegan/Senior Film Editor, Hollywood Reporter: “Urma să fie o vară nemaipomenită la capitolul filme. Avea să înceapă cu „Fast and Furious”, partea a 9-a, apoi urma „Black Widow”. Producția „Mulan”, realizată de Disney, trebuia să fie lansată în martie. În acest moment e o zăpăceală totală. Singurul film a cărui lansare nu a suferit schimbări este „Tenet” al lui Christopher Nolan.” Producătorii peliculei din urmă vor să mai țină publicul în suspans şi deocamdată au venit cu un mic trailer şi câteva fotografii din timpul filmărilor. Thrillerul de spionaj este cel mai scump proiect al regizorului. Bugetul se ridică la peste 200 de milioane de dolari. În ciuda obstacolelor scoase în cale de pandemie, responsabilii sunt hotărâţi să îl lanseze în iulie.

Fast and Furious, la anul

Cum se va încheia aventura teribiliştilor din “Furios şi iute” vom afla însă abia anul viitor. Regizorii nu vor să rişte, mai ales că la mijloc vorbim despre o investiţie colosală. Rebecca Keegan/Senior Film Editor, Hollywood Reporter: “Patronii de cinematografe spun că nu vor deschide până când nu vor fi lansate filme care să aducă încasări. Pe de altă parte, studiourile de la Hollywood spun: „Nu vom lansa filme până nu va fi clar că oamenii se simt confortabil să meargă în sălile de cinema.”. Așadar, avem o joacă „de-a șoarecele și pisica”, în care studiourile înainte de a lansa o investiție mare precum filmul “Wonder Woman din 1984”, doresc să fie siguri că oamenii se simt confortabili să meargă la film. Eu una cred că încă nu știm în ce măsură oamenii se vor simți confortabil cu această idee. În California, guvernatorul Newsom a spus că “vor mai trece luni înainte de a deschide cinematografele aici”.”

Capone, mai de acasă

Cu cinematografele închise, producătorii filmului “Al Capone”, cu actorul Tom Hardy în prim-plan, au ales să lanseze producţia pe 12 mai în format VOD. Cu alte cuvinte, cei care vor să îl vadă trebuie să plătească un bilet, dar se vor bucura de acţiune în intimitatea casei. Totuşi, producătorii speră ca măcar la vară să poată prezenta filmul şi pe marile ecrane.