Giovanni Becali, pus la zid de Yesilova: Becali ori a băut prea mult, ori e prea bătrân

Yuksel Yesilova, numit și ”valetul” lui Gigi Mulţescu, a vorbit despre declarațiile pe care Giovanni Becali le-a făcut cu privire la el. Turcul a declarat că a văzut ce a spus Giovanni Becali despre el, subliniind că el este mândru că a lucrat cu Gigi Mulţescu. Yuksel Yesilova spune că îi datorează foart mult din cariera lui în fotbal lui Mulțescu.

”Am văzut ce a zis Giovanni Becali despre mine şi am intrat în stare de şoc. Toată lumea care mă cunoaşte ştie că nu am fost doar omul care-i căra geanta lui Gigi Mulţescu. Cred că Becali ori a băut prea mult, ori e prea bătrân. Sunt mândru că am lucrat cu Gigi Mulţescu şi îi datorez foarte mult din cariera mea în fotbal.”, spune acesta, pentru looksport.ro

Referitor la declarațiile făcute de Giovanni Becali potrivit cărora Yesilova lucrează pentru Erdogan, acesta a spus că el nu are voie să vorbească despre Erdogan, subliniind că el a servit Turcia, nu președintele țării.

”Giovanni Becali a spus despre mine că sunt ministrul de finanţe al lui Erdogan. Opreşte-te, nu ai voie să vorbeşti despre Erdogan! Eu am servit Turcia, nu pe Erdogan. Cred că Becali a băut prea mult şi nu-şi dă seama ce vorbeşte. Nu vorbi despre Erdogan!”, mai spune acesta.

”Spun exact ce cred, pentru că sunt sincer”

Turcul a continuat prin a spune că atunci când cineva din Turcia îl întreabă despre un jucător român de fotbal, spune exact ce crede. El a subliniat că ar face așa ceva și dacă cineva din România l-ar întreba despre un jucător turc.

”Încă ceva, eu nu am spus niciodată nimic rău despre jucătorii lui. Eu am lucrat 12 ani în fotbalul românesc şi când cineva din Turcia mă întreabă despre un jucător român spun exact ce cred, pentru că sunt sincer. Şi aş face asta şi dacă cineva din România m-ar întreba ceva despre un jucător turc.”, spune Yuksel Yesilova.

Yesilova își susține, în continuare, declarațiile

Yuksel Yesilova consideră, în continuare, că Alexandru Cicâldău este un jucător prea scump pentru Galatasaray.

”În cazul lui Cicâldău am spus, şi cred în continuare, că e un jucător prea scump pentru Galatasaray. E strict părerea mea şi Giovanni Becali ar trebui să înveţe să respecte şi părerea altora. E o chestiune de respect! Dacă Galatasaray l-ar fi transferat pe Dennis Man sau pe Mihăilă aş fi spus că e un transfer bun.”, spune acesta.