Mai precis, Mitică Dragomir spune că nu i-a oferit un ajutor lui Gigi Becali pentru a prelua Steaua. Decizia a fost una judecătorească, iar Liga Profesionistă de Fotbal nu ar fi intervenit, potrivit explicației oferite de el.

Mitică Dragomir a oferit informații de ultim moment despre Gigi Becali

De asemenea, acesta a clarificat că o replică vechea fost spusă la nervi. Este vorba despre momentul în care Dumitru Dragomir a declarat că Becali ar fi „furat” Steaua.

„Știi cum e asta cu suporterii? Dacă ai rezultate bune… Atunci eu m-am certat cu Gigi. Eu am zis și alte prostii, mult mai mari decât asta, asta a fost nimic. Am spus atâtea prostii încât nici nu mai mi-e rușine de ele. Mă certasem cu el și cu Giovanni și cu toți. Eram la mare atunci când am spus asta.

După m-a sunat și am vorbit normal. De câte ori m-am certat eu cu ei. De-aia nu mai pot eu că se supără suporterii. Nu e adevărat, cum să fie adevărat? Steaua s-a luat printr-o hotărâre judecătorească, Federația Română de Fotbal a luat decizia, nu Liga Profesionistă de fotbal, dar lumea nu știe”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik.

Liga Profesionistă de Fotbal nu a avut nici măcar unu la sută vreo influență

Mitică Dragomir a subliniat apoi că Steaua nu putea fi luată decât printr-o hotărâre judecătorească. În acest context, Liga Profesionistă de Fotbal nu a avut „nici măcar unu la sută vreo influență”.

„Le-am spus de nu știu câte ori. Steaua s-a luat prin hotărâre judecătorească, altfel nu putea fi luată, iar Liga nu a avut nici măcar unu la sută vreo influență. De ce să vorbim aiurea? Pe mine mă înjurau 55.000 de spectatori pe stadion, iar când plecam, nu puteam să merg la mașină că voiau să facă poze cu mine chiar ăia care mă înjurau”, a conchis Dumitru Dragomir.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit de mai multe ori despre latifundiarul din Pipera. Cu altă ocazie, acesta a spus că Becali a câștigat cel puțin 4 milioane „fără să facă ceva”.

„Fii atent aici. El făcuse drumul acela de 21 de metri, dar făcuse 100 de metri. Ai înțeles? Și i-a dat Bălteanu pământul înapoi, 6 hectare jumate”, a spus Dumitru Dragomir .

Dumitru Dragomir a vorbit și despre averea impresionantă a lui Gigi Becali. Mai exact, a vorbit despre averile fabuloase ale oamenilor care sunt sau au trecut prin fotbal. Astfel, a subliniat că niciunul dintre ei nu se ridică la nivelul patronului FCSB.

Amintim că Dumitru Dragomir a ocupat poziția de președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal în perioada 1996-2013.