GeCad Technologies a lansat prin Axigen un ghid despre ce să trimiteti şi ce nu prin email pentru a proteja utilizatorii in perioada de sarbatori, atunci cand mesajele email cunosc o crestere considerabila, informeaza un comunicat GeCad.  

Ghidul GeCad Technologies aproba verificarile complete a adresei de email, a continutului, cat si a marimii atasamentului, recomanda o exprimare succinta, la obiect, si utilizarea unei semnaturi electronice pentru a se contacta mai usor partenerii de afaceri.  Ghidul nu recomanda trimiterea de mesajele grupurilor trecand toate adresele de email la rubrica de destinatie, trimiterea mai departe a mesajelor in lant, scrisul constant cu majuscule, activarea permanenta a notificarii care iti spune cand a fost citit mesajul tau, si furnizarea informatiilor confidentiale ale unei persoane altora.

Gecad Technologies este membră a grupului Gecad, a fost infiinţată în 2001 si este o companie cu activitate în cercetare tehnologică, project management şi dezvoltare de tehnologii software. Din 2003, compania şi-a concentrat eforturile asupra dezvoltării primei soluţii de mesagerie electronică din România, sub marca AXIGEN.

Sursa: Capital 21 Decembrie 2006