Cumparatorii care au tinut sa fie prezenti la inaugurarea magazinului Praktiker au avut parte de ceva emotii. In timp ce, cu multa ravna, isi umpleau cosurile, de la statia de amplificare a magazinului a aparut anuntul sec ca „toti cumparatorii sa abandoneze produsele achizitionate si sa se indrepte spre iesire”.
Toti cei prezenti s-au precipitat spre iesire gandindu-se la un potential atac terorist. Peste cateva minute reprezentantii magazinului au revenit cu un alt anunt, de aceasta data linistitor. Clientii erau rugati sa-si continue cumparaturile. Totul nu s-a dovedit decat o alarma falsa. Emotiile cumparatorilor n-au mai contat.

Cristian Burci se pregateste sa cumpere Uniplus Radio
Cumpararea retelei de radio Uniplus de catre omul de afaceri Cristian Burci este iminenta. Atat Cristian Burci, cat si Daniel Klinger, directorul general Uniplus Radio, ne-au confirmat ca tranzactia va fi parafata in urmatoarea saptamana, abtinandu-se de la orice alta declaratie. Surse din piata ne-au declarat ca Valeriu Rus, fost director la Radio 21, se va ocupa de repozitionarea postului Uniplus imediat dupa vanzare.

Andrei Cohn a parasit Scala Thompson
Andrei Cohn, directorul de creatie al agentiei de publicitate Scala Thompson, a parasit recent agentia, hotarandu-se sa inceapa o afacere pe cont propriu. Victor Dobre, Managing Director la Scala Thompson, ne-a declarat ca despartirea lui Cohn de agentie s-a facut pe cale amiabila si nu s-a datorat unor neintelegeri. Andrei Cohn si-a inceput activitatea in publicitate la Scala, si dupa un interludiu la D’Arcy a revenit la Scala Thompson, agentia care l-a consacrat.

Manualul de clasa a II-a ofera lectii dure de viata
Manualul de Limba romana de clasa a II-a ofera cateva surprize celor care se apleaca asupra sa pentru a-l studia, in speta, elevii si parintii. Astfel, la lectura „Tatal si feciorii” de Alexandru Mitu elevii sunt indemnati „sa-si imagineze un dialog intre feciori, dupa moartea tatalui”. Destul de macabra tema propusa de autorii manualului, care se pot scuza ca este totusi apropiata de spiritul lecturii. Orice s-ar spune, cei care au scris manualul ar fi putut aborda o tema mai putin sensibila pentru a da o morala textului. Nu de alta, dar nu se stie ce reactie poate avea un copil de zece ani pus sa comenteze o astfel de tema.