Acest slogan aduce aminte de deja celebra banca a mileniului trei, respectiv Bancorex. „Ghinionul” a facut ca banca mileniului trei sa fie astazi inglobata in Banca Comerciala Romana. Daca si clubul Dinamo va fi urmarit de aceeasi nesansa (adusa de sloganul respectiv), este posibil ca intr-un an din mileniul trei sa regasim clubul dinamovist ca facand parte integranta din actualii rivali care sunt Steaua sau Rapid. Ceea ce, evident, nu ar fi decat din vina unui logo ales neinspirat.

Vatmani cu apucaturi de badarani
Calatorii care s-au aflat in ziua de 26 ianuarie a.c. in tramvaiul 41 au asistat dis- de-dimineata la o scena care i-a indignat. Incercand sa urce pe usa de langa cabina vatmanului, un cetatean in etate a fost prins intre usi. Protestele calatorului au fost curmate, asa dupa cum s-au obisnuit bucurestenii, de un val de mustrari tipice pentru angajatii RATB. Unul dintre calatorii aflati in tramvai a vrut sa comunice, pe site-ul regiei, incidentul. Nu a putut, pentru ca este imposibil de accesat. Daca cineva de pe la RATB ar fi interesat de acest minor incident (desi avem mari indoieli), ii stam la dispozitie cu amanunte.

Fetele vesele din Romania se orienteaza catre Japonia
Dupa ce in ultimii zece ani cele mai cautate destinatii ale traficului cu carne vie au fost Turcia si Cipru, in ultima perioada lucrurile s-au schimbat radical. La turci mai ajung doar fetele de cea mai joasa speta. Meseriasele au facut o adevarata afacere din a lua drumul Japoniei. Dar in Tara Soarelui Rasare este nevoie de „marfa” de calitate.
Adica dansatoarele trebuie sa stie macar o limba straina, iar multe dintre ele urmeaza chiar studii universitare. Nivelul cunostintelor si acceptarea riscului le pot aduce tinerelor romance o gramada de bani castigati relativ decent. Pentru ca multi dintre urmasii shogunilor le trateaza pe romance ca pe o marfa extrem de exotica. Fetele noastre sunt invitate sa serveasca ceaiul si sa fie o companie placuta cu care japonezul sa poata iesi in lume.
Orice s-ar spune, un tratament mult mai uman decat in bordelurile clandestine sau cu pistoalele puse la tampla de care au parte nefericitele care iau drumul Bosniei.
    

Este cunoscut faptul ca bugetul de asigurari sociale are destule probleme, cea mai mare fiind aceea ca o serie de mari companii uita sa-si achite obligatiile. Chiar si in aceste conditii este greu de inteles suma ridicola pe care o primesc vaduvele veteranilor de razboi. Pensia acestora a fost, „marita”, in ultimele luni ale anului trecut. Astfel, o vaduva de veteran de razboi primea in luna noiembrie a anului 2001 „impresionanta” suma de 68.277 lei, pentru ca in ultima luna a anului trecut sa incaseze 72.374 lei. Oricine poate calcula cam ceea ce ar putea face un om cu 70.000 lei, la fel cum oricine poate vedea cu usurinta cam cat pret mai pune statul roman pe veteranii de razboi.