Film TV se vrea un post pentru cinefili, cu mai multe filme europene, difuzat gratuit pentru telespectatori, iar N-24 TV este proiectul unei televiziuni de stiri. Pana la punerea in practica a proiectelor, fratii Micula au de lansat National TV pana la 1 septembrie. Este conditia CNA, fara de care licentele recent obtinute vor fi retrase.

Efectiv publicitate mascata

Observatorul Antenei 1 a gazduit saptamana trecuta, miercuri, o stire publicitara in toata regula in plin grupaj informativ, fara nici un fel de separare de restul stirilor. Dupa un inceput aparent banal, in care se povestea despre conditiile necorespunzatoare din unele hoteluri, stirea a continuat ,,efectiv,, cu exemplul pozitiv: complexul Vox Maris din Costinesti. Prezentare in toata regula, cu tot tacamul: numar de locuri, facilitati, atmosfera placuta etc. Plus burtiera de sustinere. Dar televiziunea din Baneasa are noroc. Consiliul National al Audiovizualului a intrat in vacanta, iar la toamna membrii forului de reglementare in audiovizual vor avea probabil prea multe casete de vazut.

Ce poate ascunde o oferta de cazare pe litoral

,,Fetitele,, din Costinesti au gasit o metoda originala si, totodata, eficienta de a-si promova marfa. Daca in anii trecuti stateau pur si simplu pe marginea drumului si faceau semn soferilor, acum procedeaza intr-un mod mult mai discret: si-au confectionat niste cartoane pe care scrie cu litere de-o schioapa ,,cazare,,. Sub acest pretext ingenios, profesionistele sexului pot intra in vorba cu potentialii clienti. Despre conditiile de ,,cazare,, si, mai ales, tarife se aduc lamuriri fiecarui curios. Pe de alta parte, politistii vigilenti nu mai au motive sa alunge fetele pentru ca au un alibi perfect. Asa ca, daca plecati la Costinesti fara sa fi stabilit de acasa unde veti sta, gasiti o oferta de cazare extrem de generoasa.

Afise anti-spaga in vama romana

In ultima perioada, lucrurile par a se fi schimbat la vama romana din Giurgiu, care face trecerea catre Bulgaria. La fiecare ghiseu a aparut un afis mare pe care scrie negru pe alb: ,,Nu incurajati coruptia, nu dati spaga vamesilor,,. si pentru ca acest indemn moral sa fie si mai convingator, la loc de cinste este afisat si un numar de telefon la care se pot face reclamatii in cazul in care vreun vames cere vreun cadou. De unde se vede ca plecarea din fruntea Vamilor a lui Dinu Gheorghe pare ca a adus mai multa ordine la punctele vamale. Desigur, nimeni nu poate baga mana in foc ca vamesii au devenit peste noapte incoruptibili. Cu atat mai mult cu cat anuntul nu este afisat decat in limba romana. Bulgarii care vin in Romania s-ar putea sa nu prea inteleaga mesajul si sa fie tentati sa-si pastreze vechile obiceiuri.