„Atunci când decideam noi să ieșim, fără să știe nimeni, ne prindeau paparazzi, dar când aveam voie nu venea nimeni. Era un club pe Magheru și în timp ce eram acolo l-am văzut pe Borcea. Tot mă gândeam dacă să plec sau nu. La un moment dat m-a observat și el și mi-a zis direct că maine am amendă. La început voiam să stau doar o oră-două, dar pe urmă am hotârăt să stau toată noaptea, dacă tot am primit amenda.

Am apărut în ziar doar când am ieșit în oraș. Nu stăteam non-stop în club. Dar s-a întâmplat să ies o dată pe lună și eram prins. Puteam eu să mă justific după, dar nu mă mai credea nimeni”, a spus Cristi Pulhac , conform GSP.

Totodată, acesta a vorbit și despre afacerile pe care le are acum, după ce a renunțat la cariera care l-a consacrat, cea de fotbalist. 

„Sunt mulțumit de tot ce am. Nu am business-uri neortodoxe. Tot timpul soția mea Raluca îmi spune să specific, ca lumea să nu creadă altceva. Știu fotbaliști în activitate care fac videochat. Din lipsa banilor, se ajunge aici, eu așa cred. Sunt jucători chiar care au evoluat în afară, dar au pierdut bani. Eu nu cred că barbații fac asta din plăcere, ci din lipsa banilor”, a mai declarat fotbalistul.