De ce sa iti mai cumperi un Ferrari cand poti sa cumperi un set de difuzoare aerodinamice, cu un design de neegalat, editie limitata, wireless, compacte si in mai multe variante de culoare? La fix, doar ca pretul isi respecta numele de „Ferrari”.

 

David Wiener Ventures a creat o serie limitata de difuzoare de casa, care costa doar… 24.129 de dolari. Acum sincer la ce va asteptati, cand o insigna minuscula, cat un bob de mazare, pe care este stantat "calutul cabrat" costa 12,50 de euro (fara TVA)? Daca totusi nu aveti bani de difuzoare, va puteti consola oricand cu o geanta de voiaj din piele rosie, tot Ferrari, de 1.500 de dolari. 

Ferrari nu este singura firma care isi „imprumuta” logo-ul si aura de exclusivitate pentru alte produse decat cele pe patru roti. Bentley, Lamborghini, Jaguar, Mercedes-Benz, Porsche au inteles ca pot scoate bani frumosi de la cei care nu isi permit masina cu acelasi nume, dar vor totusi ceva scump, extravagant.  De exemplu, poti oricand sa iti cumperi un fular Bentley (350 de dolari), un ceas Mercedes-Benz (220 de dolari), manusi Lamborghini (140 de dolari), valiza Porsche (250 de dolari) sau portofel Aston Martin (260 de dolari). Dar, nu sunt Ferrari…

Sursa: CNN Money

vezi aici difuzoarele Ferrari