“Avem promisiuni de la ministru că putem juca în februarie la arena de la Arcul de Triumf. A promis, a vorbit cu Vali Argăseală. E o anomalie, faci stadioane şi nu joci pe ele”, a declarat Becali, la ProX.

FCSB a jucat pe mai multe stadioane din ţară, mai ales la Giurgiu, Piteşti şi la Buzău, iar acum evoluează pe Arena Naţională.

FCSB vs CFR Cluj

”Sunt mulțumit și de rezultat. Când marchezi și egalezi în ultimul minut, ești mulțumit. Ești la mâna ta, sunt mulțumit. Și golurile lor… Au dat cu spatele, cu nu știu ce”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

FCSB a reușit o repriză secundă excelentă, fapt datorat și de schimbări, Paulo Vinicius, Valentin Gheorghe și Florinel Coman aducând un plus evident, iar Gigi Becali a transmis că Toni Petrea este cel care a decis înlocuirile.

”Nu vreau să mă întrebați, a făcut antrenorul schimbările și asta e. Dacă merge echipa, avem 10-15 victorii, cum să mă bag? El face schimbările, nu eu. El face schimbările dacă merge echipa.

Am discutat de două ori, înainte de meci, mi-a zis echipa, mi-a zis că nu avem fundașii laterali, i-am zis ‘joacă cum vrei’. Echipa se știe, n-avem ce. Mi-a zis c-o să joace fără Vinicius, c-a venit mai târziu.

I-am zis ‘joacă, mă, ce vrei și lasă-mă’. Dacă antrenorul a văzut că nu face față Keșeru, l-a schimbat. Atât timp cât ești încă în cărți, ești mulțumit”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali visează la titlu

Gigi Becali a recunoscut că FCSB are șanse mici să câștige, însă a transmis că, dacă echipa va lua campionatul, va merge și în grupele Champions League.

”Normal că vreau campionatul. Dacă vreau bani mulți, trebuie să iau campionatul. De ce? 40 de milioane din Liga Campionilor. Dacă luăm campionatul, mergem în grupe. Știi de ce? Pentru că jucătorii ăștia ai noștri, în afară de fundașii centrali, se bat cu oricine.

La campionat, având în vedere că echipele sunt foarte slabe, sunt șanse mici. Dar noi jocurile tari le-am jucat, CFR le are de jucat. CFR n-a mai făcut pressing în a doua repriză, că jucătorii au o vârstă mai mare. Să zicem că e echilibrat, dar CFR are șanse mai mari, e echipă puternică”, e explicat Gigi Becali.