Cum arată proiectul de suflet al lui Gigi Becali? Lucrările la orașul monahal prind contur (FOTO)

Gigi Becali a decis să facă schimbări uriașe în viața sa, motiv pentru care celebrul palat pe care în avea în zona Pieței Victoria din București l-a lăsat fetelor sale. El spune că nu mai vrea să aibă grijă de prea multe lucruri.

“Palatul e la fete, l-am dat la fete. Eu grijă de multe nu mai vreau. Când e grijă de multe asta e vrăjmașul. Împrăștie mintea și când o împrăștie nu mai poți să o ții la Dumnezeu că o împrăștie el de colo-colo. Eu vreau la Hristos să am mintea”, a declarat Gigi Becali.

Proiectul de suflet al lui Gigi Becali

Momentan, latifundiarul din Pipera se mai ocupă doar de clubul de fotbal și de imobiliare, în timp ce afacerile le-a cedat treptat. Mai mult decât atât, Gigi Becali se ocupă acum de proiectul lui de suflet – orașul monahal din județul Vâlcea.

Proiectul a început în anul 2020, atunci când a cumpărat 30 de hectare de teren în Comanca, iar în luna februarie a anului trecut au început lucrările pentru prima mănăstire, ea fiind acum gata.

Pe lângă mănăstirea de călugări mai sunt puse la punct și trei chilii, însă latifundiarul din Pipera dorește să continue planul. El a spus că proiectul prevede 100 de chilii și 5 mănăstiri.

“O să fie un oraş monahal călugăresc. Pentru că într-o parte vor fi bărbaţi, călăgări, şi într-o altă mănăstire numai femei. La femei nu calcă bărbaţii, la bărbati nu calcă femei”, a precizat acesta.

Sursă: captură ecran Antena 3

Gigi Becali, implicat în infrastructura din zonă

Pentru ca visul său să devină realitate Gigi Becali s-a implicat și în infrastructura din zonă, după cum spune primarul Stațiunii Băile Olănești.

“Am avut o discutie cu domnul Becali. S-a implica în amenajarea străzii, căilor de acces”, a dezvăluit Sorin Vasilache, primarul Stațiunii Băile Olănești.

În prezent, în orașul monahal al lui Gigi Becali se află doar trei călugări, însă pe măsură ce lucrările vor continua, acolo vor ajunge zeci de slujitori ai Domnului, atât din România, cât și din străinătate.

Sursă: captură ecran Antena 3