Dintre aceștia fenomenul Sickick, DJ-ul mascat, a fost de acord să ofere un interviu pentru Capital. Show-ul pe care acesta l-a făcut a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Pe lângă show-ul pirotehnic și spectacolul de lumini, artistul a reușit să unească peste 30 de mii de oameni și să-i facă să danseze în același timp. Festivalul a fost ca o gură de aer pentru toți cei prezenți, deoarece în contextul crizei medicale aceste tipuri de petreceri au fost amânate sau chiar anulate.

Publicul român, o surpriză plăcută

Sickick a rămas de-a dreptul impresionat de publicul român și a mârturisit că nu a văzut niciodată o mulțime de oameni care să simtă muzica la un nivel atât de ridicat.

Nu am întâlnit niciodată o mulțime de oameni care să-mi dea atâta încredere și să mă susțină atunci când sunt pe scenă. Mi se pare incredibil cât de mult înțeleg românii muzica pe care o fac. În momentul în care mixam, se vedea după comportamentul lor că, efectiv, simțeau muzica la un al nivel.”, a spus Sickick pentru Capital.

Bineînțeles că odată cu celebritatea, DJ-ul canadian a avut parte de câteva provocări pe care le-a depăsit cu ajutorul echipei sale.

“După părerea mea cel mai greu moment în cariera unui artist este atunci când trebuie să-și depășească fricile și să apară în fața unei mulțimi de oameni pe care nu o cunoște și trebuie să le prezințe arta pe care o face, artă care reprezintă o parte din sufletul lui de artist. În acel moment reacțiile pot fi uneori sub așteptările tale ca artist, iar acest lucru îți poate răni serios sentimentele. Însă eu consider că am depășit cu succes acea perioadă cu ajutorul susținerii din partea echipei. Fără echipa mea nu aș fi putut să ajung unde sunt în momentul de față și să am atâta încredere în mine.”, a mărturisit Sickick.

Destinul lui Sickick

Când a fost întrebat ce l-a făcut să se apuce de muzică, Sickick a dat un răspuns neașteptat.

“Nu am nici cea mai mică idee, pur si simplu așa a fost scris, este destinul meu.”, a declarat artistul pentru Capital.

Povestea din spatele măștii

Pentru Sickick masca face parte din identitatea lui, din latura sa artistică, însă aceasta reprezintă mult mai mult decât look-ul de scenă.

“Pentru mine masca reprezintă toate fricile și provocările peste care am reușit să trec de-a lungul vieții mele. Spre exemplu au existat momente în care aveam stări de depresie și tot ce puteam să fac era să produc muzică în subsolul casei mele, iar masca aceasta este un simbol al victoriei împotriva tuturor stărilor de nesiguranță și depresie cu care m-am confruntat. Când port această mască pot să fac efectiv orice, mă simt invincibil.”, a spus Sickick pentru Capital.

Cheia succesului: “Trebuie să încerci!”

L-am rugat pe Sickick să dea un sfat pentru oamenii cărora le este frică să plece în călătoria spre visurile lor. Canadianul nici măcar nu a stat pe gânduri și a spus:

“Cel mai rău lucru pe care îl poți simți în viața este regretul. Într-adevăr, nu toată lumea este făcută pentru scenă, însă sunt de părere că trebuie să încerci să vezi dacă poți ține pasul, atunci nu vei avea niciodată sentimentul de regret.”

Momentul preferat al lui Sickick

Ca orice artist și Sickick are un moment preferat atunci când este pe scenă.

Cel mai mult îmi place atunci când oamenii din mulțime țin mâinile ridicate, deoarece acest lucru îmi confirmă faptul că muzica la care muncesc atât de mult este apreciată. Credeți-mă, nu există un sentiment mai frumos.”