Astfel, conform datelor consultate de Capital, emisiunea de la Antena 3 a avut 3 puncte de rating pe publicul urban, mult peste emisiunile concurente de pe tronsonul orar al emisiunii prezentate de Mihai Gâdea.

Libertatea scrie despre această ediție a emisiunii că O mare parte din ea a fost o campanie electorală de susținere a Gabrielei Firea la funcția de primar general a Bucureștiului, dar și un atac la adresa dreptei și a candidatului acestuia, Nicușor Dan.

Ca termen de comparație, emisiunea Legile Puterii de la Realitatea Plus a avut o audiență de 0,7 puncte de rating, în timp ce Punctul Culmimant de la România TV a reușit să obțină 2,4 puncte de rating.

Cu 3 puncte de rating, emisiunea lui Mihai Gâdea a fost emisiunea cu cea mai mare audiență de pe tot parcursul zilei de la Antena 3.

Cel mai urmărit program TV de ieri a fost episodul din Las Fierbinți de la PRO TV, difuzat în reluare, care a înregistrat, pe publicul urban, nu mai puțin de 7,7 puncte de rating.

Cu 7 puncte de rating, Știrile PRO TV prezentate de Andreea Esca, se află pe locul al doilea în topul celor mai urmărite programe din cursul zilei de ieri.

FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea