În luna februarie, cel mai nou film din seria „007” va fi lansat pe DVD și Blue-ray. Celebra casă de lictații Christie`s va folosi acest eveniment pentru a atrage fanii lui James Bond să cheltuiască sume impresionante. Pe 18 februarie vor fi scoase la licitație obiecte pe care James Bond sau Dr. Q le-au uitilizat în timpul filmărilor peliculei „Spectre”.

Cel mai valoros obiect scos la licitația anunțată de Christie`s este unul dintre modelele Aston Martin DB10 cu care Bond și-a depășit adversarii. Conform oficialilor, mai multe astfel de mașini au fost modificate pentru a îndeplini sarcinile necesare în timpul filmărilor, iar două au fost utilizate exclusiv ca show-car-uri. Modelul lictat este unul dintre aceste două, mai exact, cel care a fost expus la premiera „Spectre” în Marea Britanie, la Royal Albert Hall. Estimările specialiștilor Christie`s menționează licitarea vehiculului cu sume cuprinse între 1 și 1,5 milioane de lire sterline. Pe lângă spctaculozitatea și celebritatea modelului, prețul va fi crescut și prin aplicarea unei plachete semnată de actorul Daniel Craig.

Un alt obiect licitat în februarie va fi ceasul Omega Seamaster 300 Spectre Limited Edition. Licitația pentru acesta va începe de la 15.000 de lire, dar va fi vândut, conform estimărilor, cu minimum 20.000 de lire. Și laptop-ul enigmaticului Dr. Q va fi oferit colecționarilor cu un preț de pornire de 4.000 de lire, iar ochelarii de soare Tom Ford și multe alte accesorii utilizate în timpul flmărilor vor fi disponibile pentru toți cei care consideră „Spectre” un bun motiv pentru a își pune în valoare titlul de colecționari.