"Eu am spus în CEx și o spun și public, opinia mea e că trebuie să avem un candidat comun. Eu am experiența din miezul USL, am fost printre cei patru care au făcut USL. Când USL s-a rupt, atunci a câștigat altcineva. Urmează când vom face anunțurile să stabilim cine are cele mai mari șanse", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

În paralel Liviu Dragnea ar pregăti minuțios o candidatură la prezidențiale. Deja au fost alocate fonduri, au fost contactați oameni cu experiență în comunicare și jurnaliști cu funcții înalte în televiziuni, ne arată sursele noastre, potrivit stiripesurse.ro

Actualul om de comunicare al lui Dragnea, Anca Alexandrescu, a fost mandatată să se ocupe de comunicarea guvernamentală, pentru campanie fiind luați alți oameni.

Această echipă va avea rolul de a-i schimba imaginea lui Liviu Dragnea și de a-l contura drept singura soluție adevărată la Klaus Iohannis.

Sursele noastre arată că, în acest context, Liviu Dragnea este conștient că după alegerile europarlamentare sau mai devreme, coaliția PSD-ALDE s-ar putea rupe, pentru că Tăriceanu își dorește o candidatură și este dispus să meargă pe cont propriu.


Te-ar putea interesa și: