LIVE TEXT Liviu Dragnea

NU am găsit motiv contituțional sau motiv care să țină de alte elemente, riscuri pentru a refuza propunerea PSD de premier. Acest om vrea să creeze o criză politică. Joi Iohannis a sunat-o pe doamna Sevil Shaidee.I-a cerut să discute despre buget, viziunea de dezvoltare, buget, etc

 După alegeri am sperat că și domnul Iohannis și oamenii și instituțiile cu care se consultă au înțeles că oamenii nu mai vor jocuri politice. M -am inșelat. Acești oameni nu înțeleg. Iohannis nu vrea cateogric să de așa cum spune constituția guvernul acestei majorități. Sunt sigur că și dumnealui e speriat de două lucruri: de posibilitatea ca programul de guvernare votat de români să fie pus în practică în anii următori ceea ce îl deranjeazp, și a înțeles că nu mai putem perpetua un sistem ocult pentru noi și români.

Decizia lui e în dispreț total față de cei care au votat, fără niciun fel de explicații. Iohannis a semnat numirea lui Sevil Shaidee in funcția de ministru al Dezvoltării Regionale. Mâine o să trebuiască să luăm o decizie. Am primit mesaje și telefoane de la oameni jigniți care cer suspendarea președintelui. Dacă vom ajunge la concluzia că dacă pentru țară e mai bine să îl suspenzi pe președinte nu vom ezita să facem asta. Vom întocmi o comisie pentru a analiza dacă gestului Klaus Iohannis e sau nu constituțional.

O altă propunere e posibil să nu fie acceptată și denigrată prin presă. 

În opinia mea preșeidntele vrea suspendare. Pentru că se gândește că se poate reinventa. Acum sigur că putem lua o decizie la o emoție puternică, dar trebuie să gândim această decizie. 

L am sunat e Iohannis sâmbătă dar ori m-a blocat ori avea telefonul închis. Nu am reușit. Am vrut să îi urez Crăciun fericit.

Te-ar putea interesa și: