'Eu nu voi mai veni cu o altă propunere. Dacă va fi refuzată, ne vedem în altă parte', a spus Dragnea, după consultările de la Palatul Cotroceni. 

Liderul PSD a precizat că a colaborat 'ani de zile' cu Sevil Shhaideh şi că pe aceasta o cunoaşte şi şeful statului, cu care, de asemenea, a lucrat.

"Am venit cu o soluţie care sper să fie acceptată, să fie desemnată pentru a putea forma rapid un Guvern în aşa fel încât până la 15 ianuarie să adoptăm bugetul, cel mai târziu. Această propunere este (…) Sevil Shhaideh, a fost ministrul Dezvoltării, a lucrat cu mine ani de zile, nu numai în Ministerul Dezvoltării, dar din poziţia mea de viceprim-ministru am lucrat împreună la toate dosarele guvernamentale şi cunoaşte activitatea din toate ministerele. Este un om în care eu am încredere totală, iar prin această propunere din partea mea e şi un mesaj puternic pe care îl transmit tuturor cetăţenilor României că îmi asum întreaga responsabilitate pentru activitatea guvernamentală şi pentru punerea în aplicare a acestui program de guvernare", a adăugat Liviu Dragnea.

Acesta a precizat că Sevil Shhaideh, dacă va fi desemnată, va deţine funcţia de premier, iar el va fi responsabilul politic.