Veste teribilă în fotbalul mondial. Una dintre speranţele sportului rege a încetat din viaţă la doar 21 de ani. Avea o boală teribilă care i-a curmat cariera şi viaţa.

Doliu imens în fotbal

Este doliu imens în fotbalul din Italia şi nu numai. Willy Ta Bi, fost jucător la Atalanta și Pescara, a murit la vârsta de 21 de ani, din cauza cancerului hepatic.

Ivorianul Willy Braciano Ta Bi s-a stins din viață marţi, după ce a pierdut lupta cu cancerul la ficat, anunță Mais Futebol. Willy evolua pe poziția de mijlocaș defensiv și a fost legitimat ultima dată la Atalanta, după ce echipa din Bergamo l-a adus din țara sa natală, de la ASEC Mimosas.

Willy a trecut și pe la Pescara între iulie și septembrie 2019, unde a fost împrumutat de Atalanta. În sezonul 2018/2019, când evolua pentru echipa Primavera de la Atalanta, ivorianul a câștigat titlul de campion în Italia.

Decesul a fost anunţat şi de Atalanta

Decesul a fost anunţat şi de către cei de la Atalanta, pe o reţea de socializare. „Împărtășim cu profundă emoție durerea membrilor familiei după moartea prematură a lui Willy Braciano Ta Bi. Odihnește-te în pace, Willy”, a scris Atalanta pe Twitter.