Șeful biroului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov, Ionuţ Hanganu, a decedat miercuri, la vârsta de 34 de ani, în urma unor complicaţii survenite după infectarea cu COVID-19.

Într-un comunicat de presă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov anunţă moartea acestuia şi transmite condoleanţe familiei.

„Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 5 noiembrie, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ Hanganu, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov”, a transmis IPJ Braşov.

Conform IPJ Braşov, Hanganu a absolvit Liceul Militar „Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, fiind repartizat să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în domeniul investigaţiilor criminale.

În urma promovării unui concurs, în luna martie, el a fost numit şef birou Investigaţii Criminale în cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov.

„Cuvintele nu ajută în acest moment, drag camarad.

Ne dorim să știi că noi toți, colegii tăi, ne-am oprit pentru un moment, în loc, pentru tine.

Odihnește-te în liniște, Ionuț Hanganu,” se arată într-o postare a Poliției Române.