Andrei Ștefănescu, care este prezentator de mai bine de doi ani, alături de Ameri Nasrin, a luat decizia de a se retrage de pe micile ecrane, scrie playtech.ro. Anunțul vedetei i-a luat pe toți prin surprindere, mai ales că în studio a venit pregătit și cu cel care-l va înlocui, Dima Trofin.

Prezentator de mai bine de doi ani alături de Nasrin, Andrei Ștefănescu a declarat următoarele imediat după demisie: „Nu este cazul să dramatizăm”. După anunț, Ameri Nasrin a încercat să mai destindă atmosfera cu un zâmbet, prezentându-l pe Dima Trofin, viitor ei coleg de platou.

Despre Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu este căsătorit, din toamna anului trecut, cu Antonia, cu care este împreună de șase ani, iar cei doi au un băiețel, pe Ayan care le-a schimbat total viața, atunci când a venit pe lume. Cei doi s-au căsătorit civil la Sinaia, anul trecut, însă puțini au fost cei care au știut despre decizia lor. De altfel, prezentatorul tv a declarat că a vrut să fie „secret total”, scrie Libertatea.

„A fost emoționant, pe fugă, dimineața. Acum suntem la masă, ne bucurăm foarte mult. Acum o săptămână am împlinit șase ani de relație. Suntem bine și important e că a ieșit momentul foarte bine. Am vrut să fie ceva discret, doar pentru noi. Ayan a înțeles că este o zi specială, a cărat buchetul Antoniei în permanență, e fericit, a văzut că trăim o zi frumoasă”, declara atunci Andrei Ștefănescu.