Delia a uimit pe toată lumea. Chiar mama vedetei este cea care a făcut dezvăluiri uimitoare în legătură cu fiica sa.

Gina Matache a povestit într-o emisiune de televiziune despre surprizele la care a avut parte, din partea Deliei.

Delia a uimit pe toată lumea. Răsfăț pentru mama ei

După ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, Gina Matache a decis să se lase răsfățată de fiica ei, Delia, astfel că a acceptat invitația artistei de a merge în diferite locații exclusiviste din lume și să se relaxeze.

Mama Deliei a vorbit cu lux de amănunte despre sejurul de vis de care a avut parte alături de tatăl fiicelor ei, Delia, cât și de ginerele ei, Răzvan Munteanu.

Potrivit spuselor sale, în timpul vacanțelor din Dubai, Maldive și Egipt s-a simțit ca un copil care descoperă lucruri noi și care încearcă fel și fel de lucruri pentru prima dată.

Entuziasmată din cale-afară de sejurul de vis de care a avut parte alături de cele mai dragi persoane din viața ei, Gina Matache a recunoscut că s-a distrat foarte tare și că și-ar fi dorit ca vacanța să nu se mai termine.

”În Dubai am stat o săptămână. A fost superb, a fost vis. Au luat copiii o vacanță în care să nu stăm doar într-un singur loc, am bifat mai multe locații. Am fost cu Delia și cu Răzvan.

Au fost locurile lor diferite și mi-au zis: ”Hai mama, să guști și tu”. M-au dus pe unde știau ei că este de văzut ceva deosebit. Eram ca un copil care a văzut pentru prima oară nu știu ce minunăție.”, a declarat Gina Matache, potrivit antenastars.ro.

Costuri uriașe cu cazarea

Cât despre costuri, Gina Matache a mărturisit că nu a avut nicio implicare, Delia și Răzvan Munteanu fiind cei care s-au ocupat în totalitate de confortul ei și al tatăl copiilor ei.

”După am fost în Maldive, unde a fost mai pe relax așa, pentru că era totul izolat pe o insulă, dar cu dotările de ultimă generație în cameră.

Adică, de unde vedeai așa niște căsuțe acoperite cu stuf, în interior era tot ce îți trebuia, era superb. A fost 4.000 și ceva de euro noaptea. Eu nu am știut unde merg. Am aflat după.

Excursia aia a fost în contul zilei de 8 martie. După am plecat în Egipt. Nu era pentru mine, era pentru taică-su. Am stat o săptămână în Egipt.”, a mai spus mama Deliei Matache, potrivit sursei citate.