Furnizorul britanic de servicii informative îşi va stabili birourile pe o suprafaţă de 5.220 mp, echivalentul a şase etaje din cele zece câte are imobilul United Business Center Tower, situat în apropiere de centrul comercial Iulius Mall Cluj. Clădirea de birouri de clasa A, dezvoltată de Iulius Group, va dispune de o suprafaţă închiriabilă de 10.000 mp şi va fi finalizată în a doua parte a anului viitor. Investiţia angajată în acest proiect se ridică la circa 12 mil. euro. Pentru restul suprafeţei, compania Iulius Group are în derulare negocieri avansate.

Odată cu inaugurarea noii clădiri de la Cluj-Napoca, Iulius Group va deţine, la nivel naţional, o reţea de 45.500 mp de birouri clasa A.

În prezent, Endava ocupă o suprafaţă de aproximativ 1.470 mp în Iulius Business Center, imobilul de birouri clasa A inaugurat în 2008, lângă Iulius Mall Cluj. De asemenea, la Cluj, Endava mai are închiriate spaţii în alte zone din oraş.

„Așa cum am anunțat cu ceva timp în urmă, dorim să consolidăm operațiunile noastre din Cluj-Napoca într-un singur spațiu de birouri. În noua clădire United Business Center am contractat un spațiu cu o capacitate care ne permite să realizăm acest lucru, respectiv să creștem în continuare echipa Endava la Cluj-Napoca până la 660 de persoane”, a declarat Valentin Metzger, Delivery Director pentru centrul de dezvoltare Endava la Cluj-Napoca.

Endava este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT, având aproximativ 950 de angajați în sediile din Cluj-Napoca, Iași și București. Pentru următoarea perioadă, compania a anunțat că planifică o creștere de 25% pe an a personalului din România. În acest moment, Endava are peste 450 de angajați la Cluj-Napoca, implicați în proiecte de dezvoltare software și suport IT pentru clienți din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurări, plăți electronice, retail, telecomunicații, media și publishing.

Endava mai ocupă un spaţiu de peste 2.720 mp în clădirea United Business Center 1 din ansamblul urbanistic Palas Iaşi. În total, Endava are închiriată o suprafaţă de aproximativ 8.000 mp în reţeaua de spaţii de birouri dezvoltată şi operată de Iulius Group.