Viorica Dăncilă detonează bomba și lansează acuzații voalate la adresa lui Liviu Dragnea. Dăncilă nu vrea ca tot PSD-ul să fie numit partid de penali și transmite că justiția trebuie să-și facă treaba în toate dosarele importante. Mai mult,  Dăncilă a luat o decizie fulger. L-a numit într-o funcție importantă pe Paul Stănescu. Acesta intrase într-un război dur Dragnea în ultima vreme.

„De ce să fim judecați toți? Cei care au probleme să și le rezolve. Justiția să își facă treaba în privința evenimentelor din 10 august. Am înțeles semnificația votului și vom avea o analiză în partid, să vedem unde s-a greșit, să îndreptăm și să mergem uniți mai departe. În BPN am decis ca funcția de președinte executiv să fie ocupată de Paul Stănescu, BPN să aibă loc în fiecare luni, CEX să se întrunească în fiecare lună, iar ședințele să aibă loc în teritoriu. Trebuie să avem o viață de partid, să avem o echipă sudată și toate hotărârile să le luăm în cadrul partidului. La CEX vor participa și miniștri”.

Mai mult, Dăncilă a dezvăluit și ultima discuție avută cu Dragnea înainte de încarcerare. „Nu am avut nicio discuție cu Liviu Dragnea după decizie. Am vorbit înainte de decizie. Mi-a spus să nu îmi dau demisia. Să punem în aplicare programul de Guvernare. Nu știu dacă se aștepta la această condamnare. Noi respectăm deciziile justiției”, a mai spus premierul.