Dan Negru a scos la iveală una dintre fricile sale. Prezentatorul TV ar fi putut avea o sumă importantă de bani

Cei care îi urmăresc activitatea lui Dan Negru în mediul online au putut citi despre una dintre fricile îndrăgitului om de televiziune. Acesta a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care a vorbit despre Bitcoin.

”5 miliarde au capitalizat sibienii de la ELROND cu criptomoneda românească. Totuși, sunt old school, încă mi-e frică si criptomonedele îmi amintesc de FNI lui Văntu.

Moneda unei țări are in spate economia acelei țări, o acțiune are in spate valoarea companiei, criptomonedele au in spate zvonistica. Mi-e frică…”, notează acesta pe pagina de Facebook.

”Eram mai bogat ca Voiculescu”

Dan Negru a mai notat că în anul 2010 un Bitcoin era 30 de cenți, iar azi unul singur este 45 mii de dolari. Omul de televiziune le-a spus celor care îl urmăresc că dacă ar fi cumpărat atunci Bitcoin din banii pe care îi câștiga, azi era mult mai bogat decât Voiculescu.

Acesta a făcut și o glumă și a precizat că dacă ar fi avut banii respectivi ar fi cumpărat și Pro TV-ul cu tot cu Andreea Esca. Omul de televiziune și-a încheiat mesajul prin a spune că a fost fricos, subliniind că ”de cealaltă parte a fricii este bogăția”.

”In 2010 faceam „Te pui cu Blondele” și un Bitcoin valora 30 cenți. Azi e 45 mii de dolari. Dacă din banii câștigați atunci luam bitcoini, azi eram mai bogat ca Voiculescu și cumpărăm Pro-ul cu tot cu Esca Am fost blond. Și fricos…
De partea cealată a fricii e bogăția. Eu n-am trecut…”, a fost mesajul pe care Dan Negru l-a scris pe pagina sa oficială de Facebook.

Sursa foto: Dreamstime