Artistul Dan Bittman va susține două concerte pe data de 7 martie și 8 martie, la Botoșani, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

La primul spectacol, cel din 7 martie, s-au vândut deja toate biletele. Organizatorii au anunțat sold-out pentru concertul închinat femeii și programat pe data de 7 martie la Rapsodia City Center. Așadar, au mai rămas bilete doar pentru show-ul din 8 martie. Costul unui bilet este de  175 de lei, bani care, pe lângă muzică, includ și o gustare, un fel principal și un desert.

Ce-i drept, din cauza normelor anti-Covid, numărul de locuri a fost limitat la doar 180 pentru fiecare reprezentaţie pe care Dan Bittman o va susţine la Botoşani.

”Rugăm pe toți cei interesați să își facă rezervări doar pentru data de luni, 8 martie! Locurile din data de 7 martie au fost ocupate integral, fiind atinsă deja «cota legală» permisă de lege la momentul actual și anume cea de 30% din capacitatea sălii”, a declarat Liviu Sorinel, impresarul artistului, potrivit botosaneanul.ro

Deși nu va fi însoțit de colegii de la Holograf, cunoscutul interpret nu va concerta singur. Autorul atâtor melodii de dragoste, numai bune de fredonat la început de primăvară, va fi acompaniat de Marius Baţu (Poesis), de cântărețul de muzică populară Dan Doboș, dar și de un copil extrem de talentat, Yanis Pavel.

„Muzică bună, oameni frumoși, bucate alese, iar toate femeile, mai ales cu prilejul zilei de 8 Martie, vor simți că sunt cu adevărat sărbătoritele noastre! Se vor simți speciale și superbe, așa cum ar trebui să se simtă și să fie tratate de către noi, bărbații, în fiecare zi”, a conchis impresarul.

Dan Bittman, în centrul unui scandal

La finalul anului trecut, Dan Bittman, solistul trupei Holograf, s-a aflat în centrul unui uriaș scandal. Cunoscutul artist a contestat vehement restricțiile și s-a declarat convins că situația epidemiei de COVID-19 nu este așa cum o prezintă autoritățile. Declarațiile sale au devenit virale în mediul online și au provocat numeroase reacții. Pro și contra.

„Am gura spurcată și îmi permit s-o spun și asta o să fac până o să închid ochii, de COVID. Să dea Dumnezeu să mor și eu de COVID. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții de genul ăsta, pentru că sunt degradante si dezumanizante. Îmi spun părerea și am să mi-o spun cu tărie până la capăt. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a declarat la timpul respectiv, Dan Bittman.