Probleme mari la emisiunea „Ferma” de la PRO TV. Ploile au creat haos în rândul participanților, iar Viviana Sposub nu a mai rezistat presiunii. Vedeta se afla într-un spațiu închis unde era umezeală și mucegai, iar corpul și-a spuns cuvântul.

Mai exact, Viviana a mărturisit că a avut un atac de panică. Vedeta pur și simplu nu mai putea respira și nu își mai putea mișca degetele.

„Mă simt închisă, înţelegi, în locul ăsta. Îmi vine să ies afară, n-am aer. Nu pot să îmi mişc degetele”, a mai apucat să spună concurenta.

Văzând că nu se simte bine, Gabriel Toader a cerut intervenția medicului, pentru a o ajuta pe concurentă și totodată a încercat să facă tot posibilul pentru a o calma.

„Trimiteţi, repede, medicul, vă rog, că se sufocă Viviana, are un atac de panică”, a strigat competitorul.

A fost nevoie de intervenția medicului

Nu a durat mult, iar după 20 de minute, concurenta a reușit să se calmeze și să-și se pună pe picioare. Medicul a intervenit la momentul în care trebuia, iar situația a fost sub control.

În cadrul emisiunii „Ferma”, limitele concurenților sunt testate la maxim, iar printre ei s-a numărat și George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Deși în primă fază acesta susținea că imediat cum iese din emisiune va merge direct la fetele sale, actorul a ajuns la  ele după abia două săptămâni, ba chiar și cu „mâna goală”.

„Nu se comportă prea fair-play. Andreea se aștepta ca atunci când iese din «Fermă» să meargă să-și viziteze fetele. Nu a făcut acest lucru. Cred că după două săptămâni de la terminarea filmărilor a fost în vizită, dar și atunci ar fi fost cu mâna goală. Nu așa ar trebui să se comporte un tată”, a povestit o sursă pentru publicația cancan.ro.