La doi ani după dispariția Alexandrei Măceșanu, tânăra despre care se presupune că ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, tatăl acesteia vine cu o informație fără precedent.

Acesta susține că fiica sa trăiește și a fost vândută traficanților de carne vie. Mai exact, Ion Măceșanu susține că totul a rămas la nivel de anchetă în cazul Caracal, din cauza numărului mare de martori care trebuie audiați.

El s-a arătat indignat de faptul că statul nu face nimic și nu trece nici măcar un minut în care acesta crede că fiica sa se va întoarce acasă. Totodată, el a ținut să le mulțumească tuturor celor care susțin familie și speră ca toți vinovați de această situație să plătească.

Ion Măceșanu a mai subliniat faptul că ceea ce spun autoritățile, că fiica sa este moartă, nu a fost dovedit niciodată.

„O mare durere, mai ales când vine seara și punem masa și scaunul ei este liber. Păcat că statul nu face nimic! Mare păcat! Nu doresc la nimeni să treacă o secundă, un minut, prin ce trecem noi acum. La nimeni nu doresc.

Le mulțumesc celor care au venit, celor care organizează mitingul și celor de acasă care ne susțin. Nu s-a schimbat nimic. Nimic nu s-a schimbat, nimic. Îmi pare rău că trăiesc în România. Dumnezeu să-i pedepsească. Acești doi ani au fost foarte grei.

Sufletul meu îmi spune că a fost traficată. Ce spun ei că e moartă, asta nu s-a dovedit.”, a declarat tatăl Alexandrei Măceșanu.

Familia Măceșanu nu renunță

La rândul ei, mama Alexandrei Măceșanu susține că indiferent de ce se va întâmpla, familia nu va renunța la fiica lor.

„Eu vreau să-i transmit Alexandrei: Mami, să știi că noi nu vom renunța la tine, niciodată, indiferent ce s-ar întâmpla, ne-am da și viața pentru tine.”, a declarat Tudorița Măceșanu.

Amintim faptul că mai multe persoane s-au strâns în fața Primăriei din Caracal, la doi ani de la tragicul eveniment, adică pe 24 iulie, ținând în mână fotografii cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

„Am venit să protestez pentru că și eu pot să fiu Alexandra, oricine poate să fie Alexandra. Nu se iau măsuri. Ar fi bine să găsim o soluție la acest caz. Am venit ca un simplu cetățean la acest protest, nu le cunoșteam pe fete. Noi toți suntem în pericol. Este groaznic după doi ani să nu se întâmple nimic.”, a menționat una dintre femeile prezente în fața instituției, pentru Gândul.ro.